Am organizat o petrecere: impresiile invitaților despre baloanele marmorate de la Petrecereamea

Tort, check. Pizza, check. Check, check, check. Hm… ce a mai rămas? Decorațiunile! Am ales baloane marmorate și multe altele. Află aici detaliile!

 

Acum puțin timp, am decis să-mi organizez, după mult timp, o petrecere de ziua mea, ca în copilărie. Se va ține la mine acasă iar invitații sunt câțiva prieteni apropiați și rudele. Cât despre atmosferă, știam că voiam ceva special: așa că, am început cumpărăturile! Îți voi dezvălui câteva alegeri din start: baloane marmorate, șampanie pentru copii și muuultă pizza. Asta nu a fost tot!

 

Cum arătau petrecerile – pe vremea mea…

 

Am fost născută în anii ‘90, ceea ce înseamnă am avut parte de toate bucuriile copilăriei: cola lângă un tort cu ciocolată și vanilie, pizza de casă cu salam săsesc (era, pe-atunci, preferatul tuturor mamelor) și muzică modernă. Pe lângă toate acestea, am avut și decorațiuni simpatice, la care visa orice copil care a văzut filmele americane: baloane, paie spiralate, umbreluțe, bețișoare pentru aperitive în culori neon cu forme jucăușe și, bineînțeles, cadouri fel de fel. Singurul element constant, totuși, au fost prietenii. Așadar, am vrut să recreez trăirile nostalgice și să le împărtășesc cu cei dragi, alături de care am crescut.

 

Țin minte un joc pe care îl jucam cu toții, copii fiind: era un fel de fotbal aerian, în care mingea era, de fapt, un mic balon. De aceea, am zis să caut ceva care să se asemene cu cele pe care le cumpăra mama mea când eram mică: așa am dat peste oferta de baloane din magazinul online Petrecereamea. Reacțiile prietenilor mei m-au amuzat, atunci când le-au văzut.

 

Ce reacție au avut invitații?

 

De îndată ce au intrat pe ușă, au fost întâmpinați de baloanele marmorate. Au zis “wow! Ne-ai pus bomboane la intrare?” Reacția lor a fost de înțeles: am ales baloanele rotunde din folie metalică de culoare roz și albastru. Nici nu mă gândisem că arată ca bomboanele, dar le dau dreptate: au un aspect dulce. Personal, aș zice că arată asemenea unor acadele mult îndrăgite de mine, pe care le mâncam în copilărie.

 

Așadar, odată ce au sosit toți invitații și am depănat amintiri pe Andre și Trei Sud Est, am zis: hai să jucăm din nou fotbal cu baloanele! Zis și făcut. Nu am mai văzut demult atâta bucurie pe chipul prietenilor mei de ceva timp. Ce presupune fotbalul aerian? Nu lăsa balonul să atingă podeaua. Ai voie să îl ții în aer doar cu capul. Așa că, unii dintre noi au ieșit cu un cucui sau două, dar cu siguranță s-a meritat. Țin să menționez că am păstrat baloanele marmorate deoparte, deoarece mi se păreau prea frumoase și nu voiam să le spargem din greșeală, așa că am folosit cele normale, din latex. Spre surprinderea mea, majoritatea au supraviețuit!

 

Așadar, nimic nu dă un vibe festiv ca baloanele. Indiferent de eveniment, acestea setează mood-ul din start, fără mare efort. Așadar, comandă-ți și tu baloane marmorate și retrăiește nostalgiile copilăriei!

 

 

Contact:

0770562676

qualio.gama@gmail.com

 

 

Lasă un răspuns