Am cumpărat produse de panificație bio de la BioCorner, deși nu mai mănânc pâine. De ce? Află aici!

Ha! Te-am prins. Deși teoretic nu mănânc pâine, cine spune că nu mă pot bucura de alte produse de panificație bio, dar fără gluten? Află aici ce am luat de la BioCorner.

De când eram mică, simțeam disconfort abdominal după aproape fiecare masă. Ei bine, cine-ar fi crezut că aveam intoleranță la gluten? Mai mult, de fapt e vorba de boala celiacă – am pachetul complet: o dietă strictă, o supărare că nu voi mai putea mânca pizza ca înainte și speranța că tehnologia alimentară va evolua astfel încât să nu simt diferența, atunci când îmi fac un sandwich. Cea din urmă dorință s-a îndeplinit: am găsit produse de panificatie bio fără gluten de la BioCorner!

 

Dieta ta nu este restricționată, dar te întrebi ce gust au produsele fără gluten? Încearcă-le!

 

Nu e ca și cum produsele fără gluten sunt exclusive doar celor ca mine sau cei care se confruntă cu intoleranța la gluten. Oricine poate încerca produsele fără gluten: comandă-le de pe biocorner.ro și descoperă o altă fațetă a produselor de panificație. E un gust diferit, dar odată ce te-ai obișnuit cu el, s-ar putea să-ți fie greu să revii la clasica franzelă albă de la magazinele convenționale! Asta este magia bio.

În plus, odată ce ai descoperit că produsele cu gluten sunt la fel de gustoase, vei avea parte de o dietă mai diversificată și o paletă a gusturilor mai complexă. Astfel, atunci când vei vizita, de exemplu, un restaurant cu specific vegan sau vegetarian (și nu numai) care oferă multe opțiuni fără gluten, vei putea să le iei și pe ele în considerare!

 

Gluten free nu e ceea ce cauți? La BioCorner găsești și produse de panificație bio simple.

 

Cunosc faptul că nu suntem toți la fel de deschiși la schimbare – până la urmă, așa am fost și eu. Așadar, dacă nu ai nevoie să cumperi produse fără gluten ci cauți doar produse de panificație sănătoase și gustoase, doar că bio, ai nimerit în locul potrivit – figurativ vorbind, bineînțeles. BioCorner este atât un magazin online cât și fizic (cu locații în București) care are o selecție diversă de produse de panificație bio precum:

 

  • Pâine bio pentru toate gusturile! Mergi la sală? Găsești aici pâine proteică, adică cu mai multe proteine. Cauți un mic dejun rapid? Tot aici ai și toast felii. Vrei ceva nou? Cum sună o tortilla din morcovi (care, teoretic, e tot un fel de pâine)? Aici găsești orice tip de pâine, în varianta bio.
  • Foietaje pentru prăjiturit
  • Wafe peste care să adaugi topping-urile preferate
  • Mixuri pentru prăjituri
  • Griș din mei, hrișcă cu semințe (yum, super nutritious)
  • Ravioli
  • Madeleines
  • Blaturi diverse
  • Și multe altele!

 

Toate produsele din oferta BioCorner, nu doar cele de panificație, sunt, precum ai gici, bio. Pe scurt, sunt cât se poate de naturale și nu conțin ceea noi numim, colocvial, chimicale. De la fermă la farfuria ta, toate produsele de alimentație au un drum cât se poate de ecologic și sustenabil. Așadar, fă-ți proviziile de aici și comandă online (sau fă o vizită) pentru a avea tot ce-ți trebuie în cămară!

 

Contact:

Str. George Calinescu nr. 4 (zona Dorobanti)

Str. Erou Iancu Nicolae nr. 102 (zona Pipera)

0737 556 622

0732 115 617

comenzi@biocorner.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns