Tu bei apa filtrata corespunzator?

      Apa este esentiala vietii, este ceva de care nu ne putem lipsi si care ne ajuta sa mentinem sanatatea in parametrii optimi. Apa inseamna viata, atat in ceea ce-i priveste pe oameni cat si plantele. Ne reincarcam bateriile la fiecare pahar de apa pe care-l bem, fara sa ne dam seama, de cele mai multe ori, de efectele benefice ale acesteia.

       Cat de siguri suntem de ceea ce bem?
       Nu suntem siguri fiindca nu avem de unde. Ne este garantata o apa curata si buna de consum, dar cat de adevarata este aceasta afirmatie? Vedem cu ochii nostri cum este filtrata aceasta apa si cum ajunge de la sursa la noi? Vedem noi cum este imbuteliata apa si ajunge in magazine? La nici una din aceste intrebari nu vom gasi niciodata raspunsul.
        Foarte putine firme care se ocupa cu purificare apei detin filtre pneumatice pentru curatare si filtrare corespunzatoare normelor sanitare. O parte din oameni sunt constienti de acest lucru si iau singuri masurile necesare pentru o consuma o apa potabila curata, care sa ne fereasca de anumite bacterii.
        Majoritatea si-au montat filtre pneumatice la robinetele de apa, pentru ca apa care ajunge in pahar sa treaca mai intai printr-un filtru menit sa curete 100% apa de impuritati.
In Bucuresti, unde cea mai mai mare problema o reprezinta apa potabila, aceste filtre se gasesc in aproape orice locuinta. Unii aleg sa cumpere apa plata de la magazin, dar cum am spus mai sus, nu este cea mai sigura sursa nici aceasta modalitate.
        Cum sanatatea primeaza, un filtru pneumatic reprezinta o investitie minora, o investitie care se reflecta asupra sanatatii noastre pe toata durata vietii. Aceasta reprezinta prima masura pe care o pot lua oamenii pentru a evita orice risc ce boala.

Cand o sa ajungem sa avem, cu totii, filtre pneumatice in casa? Atunci cand o sa constientizam cu totii importanta sanatatii noastre si a consumului de apa potabila corect filtrata. Cine credeti ca mai investeste bani in filtrele firmelor de distributie apa? Statul si-a luat demult mainile de pe aceste firme iar siguranta sanatatii noastre sta doar in mainile noastre.

Lasă un răspuns