Transforma-ti locuinta cu un nou design de interior pentru apartamente

Ai un apartament si vrei sa devii nu doar proprietarul, dar si designerul lui, sa-l creezi si sa-l personalizezi dupa gustul tau? E foarte bine cand iti propui sa abordezi un nou stil pentru locuinta ta. Daca ai nevoie de ajutor si consultanta in design, pentru ca stim ca e greu sa dezvolti ideea in realitatea pe care ti-o doresti, atunci Studio West Concept iti vine in ajutor. Afla in urmatoarele randuri mai multe despre cum iti poti transforma apartamentul.

 

Ia in considerare aceste aspecte cand iti amenajezi apartamentul:

 

  • Lumina – Lumina naturala ar fi bine sa scalde orice camera, astfel incat sa se accentueze elementele cheie ale spatiului. De exemplu, in dormitor, patul trebuie sa fie asezat langa ferestre, dar nu chiar lipit de peretele cu geamuri, ci lateral.
  • Spatiu – Este nevoie doar de mobilierul de baza, care, eventual, poate fi completat cu alte 2-3 elemente care sa armonizeze cu intregul spatiu si sa nu-l aglomereze.
  • Cromatica – Specialistii in design confirma puterea culorilor de a influenta starea de spirit a omului. De aceea, de obicei, se recomanda culori deschise si calde pentru pereti, pentru ca astfel starea de spirit e mai pozitiva cu culori aprinse.
  • Oglinzile – Daca le amplasezi pe pereti, acestea creeaza iluzia unei camere mai mari.

 

Motive pentru care alegi echipa Studio West Concept

 

Echipa de la Studio West Concept isi propune, in primul rand, ca tu sa fii cel care vine cu initiativa, pentru ca este vorba de locuinta ta si de preferintele tale, cu elemente de design de interior pentru apartamente care sa armonizeze cu identitatea si gustul tau. Echipa continua sa te ghideze, sa propuna. Tu chiar poti sa personalizezi un concept de design al apartamentului tau.

 

Pentru ca echipa se gandeste la orice colt al apartamentului tau si isi doreste ca fiecare parte a locuintei tale sa fie atat spatioasa, atragatoare, cat si functionala. De exemplu, gandeste-te la timpul tau petrecut in bucatarie. Opteaza pentru dulapuri suspendate si electrocasnice care pot fi incorporate.

 

Pentru ca echipa vine mereu cu propuneri, de ce ai alege verdele pentru designul de interior al incaperii tale? Pentru ca acesta iti aduce bucurie si buna dispozitie. De ce ai opta pentru culoarea albastra? Pentru ca aceasta iti transmite sentimentul de liniste si calm. De ce ai alege culoarea rosie? Pentru ca aceasta trezeste sentimentul de pasiune si entuziasm. Culoarea poate parea o caracteristica secundara, dar ea iti va modifica mereu starea de dispozitie.

 

Care sunt serviciile pe care le putem oferi?

 

  • Poti cere mobilier la comanda, iar echipa il realizeaza pentru tine.
  • Consultanta pentru designul apartamentului tau.
  • Tu poti crea proiectul tau personalizat; trimiti o cerere si echipa te ajuta.

 

Echipa de la Studio West Concept iti ofera sa fii, in primul rand, creativ, pentru ca este vorba de locuinta ta, preferintele tale si gustul tau. Tu vii cu initiativa, iar ei te ajuta sa obtii rezultatele dorite, estetice si functionale.

 

Pentru mai multe detalii, contacteaza echipa:

 

hello@studiowestconcept.com

+40 784 404 940

Lasă un răspuns