Sugestii de fuste de dama elegante pentru trei tipuri de corp. Afla cu ce ti-ar sta mai bine!

Sugestii de fuste de dama elegante pentru trei tipuri de corp. Afla cu ce ti-ar sta mai bine!

 

 

Fiecare femeie este unica. Este pura poezie si a inspirat nenumarate cantece, poezii si povesti de-a lungul timpului. Doamnele au un corp aparte care se cere adorat si evidentiat in cele mai creative moduri. Prin fuste de dama elegante sau prin rochii de zi si de seara, fiecare tip de corp feminin poate straluci in voie.

Nu exista un model de femeie perfect. Toate sunt. Asadar, pentru asta exista diferitele croieli care sa puna in valoare atuurile feminine diferite de la persoana la persoana.

 

Ai dori sa stii care sunt acele modele de fuste de dama elegante care ti se potrivesc mai bine in functie de tipologia corpului?

 

Fusta A-line, fusta midi si fusta evazata – perfecte pentru tipul de corp mar

 

Fusta A-line cade usor de la talie spre genunchi. Se comporta stralucit evidentiind talia si alungind silueta. Aceasta fusta de dama eleganta este potrivita pentru femeile cu un tip de corp mar. Echilibreaza foarte frumos proportiile corpului subliniind exact unde trebuie.

Fusta midi face foarte multe pentru femeile cu un tip de corp mar. Alungeste picioarele si ofera o prezenta eleganta. Iar daca mai are si o talie inalta, subliniaza frumos mojlocul si creeaza o silueta subtire, ca de viespe.

Fusta evazata da si ea foarte bine pe un corp de tip mar. Ofera volum in partea de jos a corpului, echilibrand minunat formele acestuia. Opteaza pentru o fusta care sa cada lin dinspre talie spre genunchi sau spre glezne.

 

Fusta creion, fusta midi si fusta de tip clopot – avantajeaza tipul de corp clepsidra

 

De fapt, cand vorbim de tipul de corp clepsidra, acesta este deja armonios. O femeie fericita cu aceste forme poate purta mai multe tipuri de fuste dama elegante, fara nicio grija.

Fusta creion este un model clasic, elegant si mult mai formal decat alte tipuri de piese vestimentare pentru partea inferioara a corpului. Aceasta evidentiaza frumos conturul siluetei si o flateaza.

Fusta midi este si in acest caz potrivita. Purtata cu o camasa office sau cu un tricou, cu o bustiera sau cu un top fin, va evidentia foarte frumos talia si prelungi picioarele.

Fusta de tip clopot scoate in evidenta bustul, dar si picioarele. Talia este si ea pusa in evidenta. Poarta un asemenea articol cu tocuri sau cu sandale cu platforma si alungeste si picioarele.

 

Fusta dreapta, fusta mini si cea A-line – creeaza echilibru pentru tipul de corp para

Un tip de corp para se caracterizeaza prin talie subtire, umeri ingusti si solduri generoase. Este o silueta tare atragatoare insa pentru a se crea un echilibru intre sus si jos, ca la clepsidra, este nevoie de anumite modele de fuste.

 

Pentru modele absolut fermecatoare de fuste de dama elegante, cauta pe site-ul MBG Collection exact ce ai nevoie. Vei gasi o colectie rafinata de piese vestimentare versatile si calitative, pentru diferite ocazii si moduri de purtare.

In acest caz, fustele de dama elegante drepte sunt o optiune foarte buna. De ce? Deoarece creeaza o linie verticala care alungeste silueta, soldurile nemaifiind atat de tare scoase in evidenta, daca acest lucru te deranjeaza.

Poti opta, de asemenea, si pentru mini si de tip A-line pentru corpul tau daca te incadrezi aici. O fusta mini va prelungi picioarele si daca este cu talie inalta, va sublinia atat de frumos talia incat vor fi create proportii ideale.

Fusta de tip A-line, care arata cam ca forma literei A, subtiaza mijlocul si evidentiaza partea de sus a corpului si picioarele.

 

Contact:

0729 834 162

office@mbgcollection.ro

Lasă un răspuns