Primii pasi in viata ii faci cu premergatorul

Vreau sa incep prin a va spune ca atunci cand eram mic, mi-a fost destul de greu sa ma ridic pe propriile picioare si sa pasesc. Probabil imi era teama sau pur si simplu nu puteam face asta. Parintii mei au depus eforturi pentru a ma face sa reusesc sa pasesc pe propriile picioare in lumea din jurul meu, sa pot explora singur imprejurimile. Daca unii se intreaba de ce nu am utilizat premergatorul, vreau sa va spun ca in anii ’90, premergatoarele nu erau asa atractive ca in prezent, cu personaje din desene animate, usoare, din plastic care sa capteze atentia copilului si sa il determine sa il utilizeze. ”Pe vremea mea” (mama, cum suna asta!) premergatoarele erau clasice, din lemn, grele si mai putin confortabile. Din povestirile mamei am aflat ca de cele mai multe ori plangeam cand ma punea in premergator. Deci da, am avut unul, dar l-am urat pe vremea aceea.

Astazi, prezenta unui premergator pentru copii cu sunete si lumini este necesar pentru ca acesta sa isi inceapa activitatea fizica in interiorul locuintei.

De-a lungul anilor, premergatoarele au devenit din ce in ce mai atractive pentru copii. Acestea includ diverse jocuri, melodii sau personaje din desene animate. Scaunele acestora au devenit mai confortabile, astfel micul explorator se poate plimba in voie intre dormitor si sufragerie, intre baie si bucatarie. Cateva luni in premergator iar micutul explorator va putea pasi fara ajutor in jurul nostru.

Chiar daca premergatoarele au evoluat atat de mult, preturile au ramas tot low. Un premergator de calitate si foarte atractiv pentru copil poate fi cumparat cu suma de 200-300 lei, iar cele de buget redus sunt cuprinse intre 100-150 lei. Nu este mult! Nu este deloc mult pentru un premergator. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele.

De asemenea, stilul difera in functie de ce avem: baietel sau fetita. Comparativ cu cele pe care le-am avut noi ca generatie, acestea au devenit foarte atractive si captivante pentru copii pentru ca acestia se pot juca in timp ce circula prin casa. Pana la urma, cred ca asta a fost ceea ce a lipsit la un moment dat la premergatoare, nu le facea nimeni atractive pentru copii, erau doar utile si atat.

Privind la premergatoarele din prezent, tanjesc dupa perioada copilariei si parca imi doresc sa redevin copil din nou. Noi nu am crescut cu tot ce au copii acum la indemana. Am crescut fara sa avem, am crescut cu cateva lucruri, dar realizate intr-un stil clasic, neatractiv pentru noi, doar am…crescut si intr-un final ne-am trezit adulti. Din pacate, premergatoare pentru adulti nu exista :))

Acum, copii au o multime de lucruri la indemana, au o multitudine de jucarii, au tehnologie pe mana, au toate conditiile necesare dezvoltarii optime. Noi ca parinti trebuie doar sa putem oferi aceste lucruri impreuna cu multa grija, atentie si iubire.

Un copil merita tot ce este mai bun, un copil reprezinta rezultatul iubirii noastre si tocmai de aceea nu trebuie privat de lucrurile necesare dezvoltarii sale, chiar din primele luni de viata.

Daca ti-au placut premergatoarele listate pana in prezent in articol, poti arunca o privire si pe pagina lor de facebook: https://www.facebook.com/www.puimic.ro. Acesta este un magazin online care detine o gama variata de produse pentru copii indiferent de varsta.

Viitorul meu copil se va bucura de un premergator ca cele mentionate in articol. Imi doresc ca el sa iubeasca sa mearga cu premergatorul, imi doresc sa se joace in timp ce face asta, imi doresc sa se simta bine si confortabil atunci cand il utilizeaza si cel mai important: imi doresc ca acesta sa aiba parte de tot ce nu am avut noi ca generatie.

Acum ca ne apropiem de finalul acestui articol, vreau sa aflu cateva informatii de la tine: Ai avut premergator cand erai mic/a? Ce parere ai despre modelele de premergatoare din prezent vs premergatoarele din urma cu douazeci de ani? Copilul tau are/a avut un premergator? Lasa-ne parerea ta in sectiunea cu comentarii. Suntem nerabdatori sa citim povestea premergatorului din viata ta si a copilului tau.

Mai multe informatii despre magazinul care comercializeaza aceste premergatoare se regasesc mai jos:

 • Adresa
 • Magazin Pui Mic
  Str. 8 Martie nr. 34, Targu-Mures, MURES
  PUIMIC SRL
  Reg Com J26/885/2019
  CUI: RO40939427
 • Telefon
 • 0265.213.321
 • 0740.688.613
 • 0774.404.619
 • Email
 • puimic@puimic.ro

 

 

Lasă un răspuns