Portile automatizate sunt o noua fita?

Primul job la care m-am angajat ma aflu si in prezent. Doi ani de cand am terminat liceul si am facut doi ani de munca. Ma ocup cu accesul autoturismelor si a personalului angajat in institutie. La inceput a fost greu, destul de greu fiindca aveam porti pe sine si de fiecare data cand cineva dorea sa intre in institutie, trebuia sa ies in vant, ploaie si ninsoare pentru a deschide poarta. A fost destul de ingrozitor cateva luni acest proces. Am racit des in acea perioada. Dupa aceea, si-au dat seama sefii de acest lucru si au decis sa schimbe portile. Acestia au apelat la cei de la Ordis pentru serviciul de automatizari porti de acces. Siguranta casei tale sau, in cazul de fata, siguranta sediului si a personalului care lucreaza in interiorul acestuia, este cel mai important lucru de pe lista, apoi vin urmatoarele.
De cand a fost instalata o poarta automatizata, munca mea s-a diminuat mult. Personalul intra, se legitimeaza, notez si ii dau voie sa mearga mai departe. Acum, doar stau pe scaun, verific si scriu. Chiar ma intrebam: Cand o sa ajunga portile automatizate si pe la noi? Se pare ca nu a durat prea mult. Ceea ce este mai important de retinut este faptul ca, nu doar firmele se pot bucura de porti automatizate ci si persoanele fizice isi pot instala astfel de porti la locuinta pe care o au. Costul acestora nu este deloc ridicat iar accesul in curtea ta se va face mai…elegant. In felul acesta iti poti impresiona musafirii inca de la poarta.
Pana in prezent s-au automatizat foarte multe locuri si asta pentru a ne face viata mai usoara. Acest lucru ne face sa ne gandim ce va fi peste 20 de ani si daca, intr-adevar, viata noastra se va usura de-a lungul timpului. Procesul continua. Dupa porti automatizate, ce mai urmeaza?

Lasă un răspuns