Pentru aparatură de laborator performantă alege corect furnizorul – ar putea fi precisa.ro

Pentru aparatură de laborator performantă alege corect furnizorul – ar putea fi precisa.ro

 

 

Multe probleme care pot interveni în timpul unui proces de cercetare sau producție pot fi prevenite, dacă se asigură aparatura și accesoriile potrivite. Calitatea acestora nu este negociabilă. Este de preferat să fie achiziționate de la un furnizor de renume.

Acesta se recunoaște după promptitudinea serviciilor oferite, dar mai ales după gama diversificată de produse oferite clienților. Într-adevăr, firma Precisa deține aceste caracteristici și oferă doar produse direct de la producători. Detaliem în rândurile de mai jos.

 

Un autoclav orizontal este de nelipsit

 

De obicei, laboratoarele de cercetare din orice domeniu este bine să conțină și aparatură de calitate, cu ajutorul căruia se pot face mai multe tipuri de teste. Cu toate acestea, uneori, se preferă alegerea unor produse care nu oferă rezultate foarte precise. Însă, cei care aleg autoclav orizontal cu uscare Raypa vor ști că au făcut o alegere înțeleaptă. Acest aparat are o capacitate de totală de 22 litri și, în plus, nu va ocupa mult spațiu. Este, deci, aparatul ideal pentru a fi amplasat chiar și într-un spațiu mai restrâns de muncă.

Dacă vorbim despre aceste spații, se știe că aparatura de laborator profesionala trebuie aleasă și în funcție de tipul de laborator. În acest sens, autoclavele orizontale cu uscare sunt recomandate, deoarece într-un timp scurt ele oferă și rezultatele analizelor solicitate. Datorită portului USB cu care sunt prevăzute, ele se pot conecta ușor la PC sau imprimantă.

 

Avantajele achiziției unui autoclav orizontal

 

Acestea sunt nenumărate, dar printre ele se pot include, în primul rând, rapiditatea obținerii analizelor efectuate, dar și o pornire automată care poate fi programată.

Rezervorul de apă inclus alimentează automat camera de sterilizare și este alimentat automat. Mai mult chiar, autoclava prezintă și un filtru bacteriologic, special pentru admisia aerului.

Dintre proprietățile care fac din autoclavă un produs cheie în orice laborator, mai enumerăm aici și faptul că poate suporta și patru rafturi introduse. Acest lucru e bine de știut, deoarece în felul acesta, se pot face simultan mai multe operațiuni. Ușa se blochează automat, iar capacul are senzor de avertizare. Timpul de sterilizare al obiectelor din interior este cuprins între 3-99 minute.

Autoclava poate fi comandată de la categoria aparatură de laborator de la firma Precisa. Din această categorie mai face parte și aparatura pentru testarea materialelor de construcții.

 

Materiale didactice pentru școli și licee și consumabile de laborator

 

De la firma Precisa se pot achiziționa mai multe tipuri de ustensile de laborator, instrumentar și aparatură dintre cele mai performante. De asemenea, tot de aici se pot comanda kituri și teste rapide care pot fi folosite în diverse domenii de activitate, dar, mai ales în domeniul sanitar. Echipamentele de protecție, măști și truse sanitare sunt recomandate în timpul muncii de laborator, de la protecția capului până la halate și salopete speciale.

 

Școlile, liceele și facultățile pot beneficia de truse didactice, special concepute pentru orele de fizică, chimie, biologie sau anatomie.

Pentru detalii, comenzi și cotații de preț accesați site-ul oficial precisa.ro.

Contact: office@precisa.ro

 

Lasă un răspuns