Masini de inchiriat in Cluj pentru drumul spre aeroport

Pentru cei care citesc frecvent articolele publicate aici cunosc faptul ca parcurs frecvent drumul Bucuresti-Cluj si invers. Pentru cei care se afla pentru prima data aici, au aflat acum.

Nu detin masina personala, asadar acest drum ramane, de fiecare data, de parcurs cu un mijloc de transport in comun.

Pana anul trecut, pana a aparut fetita in vietile noastre, am mers de cateva ori cu autobuzul si de doua ori cu trenul. Distanta intre aceste doua rute este destul de mare iar pe drum petrecem multe foarte multe ore, cel putin cu trenul…e ingrozitor. Doar de curiozitate, va invit sa dati un search rapid pe google sa vedeti cate ore faceti cu trenul intre Bucuresti si Cluj.

De cand a aparut fetita in vietile noastre, aceasta ruta este parcursa cu avionul. Pretul pentru un bilet de avion este asemanator cu pretul unui bilet de autobuz sau tren, dar in aceasta situatie, timpul de parcurgere al acestei distante este de doar…45 minute, la care se adauga timpul dintre locuinta noastra (locuim in partea total opusa a Bucurestiului/Clujului comparativ cu aeroportul) si timpul petrecut pe aeroport, dar per total, inseamna mult mai putin decat cu autobuzul sau trenul.

     Cum ajung la aeroport?

Avand in vedere ca nu detin o masina personala apelez la servicii de inchiriat masini in Cluj pentru a merge la aeroport. Am gasit o gama variata de masini si oferte de inchiriat din care pot alege. Preturile sunt rezonabile iar deplasarea pentru intreaga familie intre locuinta si aeroport are loc in cele mai optime conditii si foarte rapid. Asadar, timpul de deplasare se scurteaza comparativ cu transportul in comun.

Inchirierea masinilor se poate realiza per zi sau pe mai multe zile in functie de necesitatea fiecarei persoane. Cu cat perioada de inchiriere a masinii este mai mare, cu atat chiria /zi este mica. Intr-un final ajungi sa platesti mai putin pentru mai mult.

Daca ai o distanta foarte mare de parcurs, cum suntem noi in situatia noastra, unde trebuie sa traversam atat Bucurestiul in drum spre aeroport si casa cat si Clujul la fel, pretul platit pentru un serviciu de transport prin taxi poate fi echivalent sau chiar mai mare decat pretul cu care inchiriez o masina pe care o conduc eu si nu altcineva.

Noi am ales cea mai low varianta si in functie de bugetul nostru. Desigur, exista preturi, masini si oferte de inchiriat pentru toti clientii si toate buzunarele.

Cat de des inchiriez masini in Cluj?

Pot spune ca inchiriez masini pentru a ma deplasa de fiecare data cand ajung in Cluj iar, de obicei, acest lucru se intampla lunar si pe perioada in care stau acolo. Aceasta perioada poate varia de la o luna la alta intre 2 si 5 zile. Asadar, pot afirma ca sunt un client fidel al lor atata timp cat acest lucru se intampla frecvent. Este foarte important pentru mine faptul ca acestia ofera servicii de calitate la preturi rezonabile. Faptul ca gasesc disponibilitate intotdeauna imi ofera un grad ridicat de confort si nu trebuie sa-mi fac griji sau sa-mi bat capul ca ajung in Cluj si nu am cu ce ma deplasa si sunt nevoit sa merg cu autobuzul sau sa iau taxi-ul. Mai ales ultima varianta pe care nu o mai utilizez de cand au aparut pe piata din Romania serviciile de ride sharing.

Probabil deja va ganditi ca apelez la aceste servicii pentru ca ma deplasez in scop profesional iar banii poate imi sunt decontati de firma la care activez. Din contra, deplasarile au loc in scop personal iar banii platiti pentru serviciile de inchiriat masini sunt din propriul buzunar nedecontati de nici o firma. Lunar mergem in vizita la parintii sotiei mele care sunt din Cluj si de care ne este drag sa-i vizitam si sa-i revedem.

Daca nu esti inca familiarizat cu acest concept si inca nu ai utilizat aceste servicii, te invit sa o faci. Te vei convinge dupa prima zi ca vei inchiria masini pe viitor pentru a te putea deplasa de fiecare data cand vei avea nevoie. Dupa prima experienta, te invit sa ne lasi feedback-ul tau in sectiunea de comentarii.

Si tu esti convins ca cea mai fiabila modalitate de transport este prin metoda de inchiria masini auto?

 

 

Lasă un răspuns