Locul preferat pentru lectura

Sa citesti inseamna sa te informezi si sa vizitezi locuri noi cu imaginatia, locuri care dizolv limitele imaginatiei. Citeste frecvent pentru a-ti dezvolta un vocabular cat mai complex si pentru antrenarea mintii.
Fiecare avem un loc dedicat pentru lectura. Un loc al nostru, linistit, care ne asigura dispozitia si confortul necesar pentru a citi. Acest loc poate fi oriunde. Oriunde ne simtim noi bine si linistiti. Locul meu preferat pentru lectura se afla intr-un colt al dormitorului, stand pe un scaun de birou din piele si cu cartea pe birou, luminata de o lampa. In fiecare zi imi rezerv timp pentru lectura si asezandu-ma pe acel scaun, inchid orice usa de acces catre realitate. Sunt doar eu si o carte buna. Doar eu si o lume necunoscuta, pe care o descopar odata cu paginile de un alb imaculat ale cartii. „Ce bine si ce moale e!” Sunt cuvintele care-mi rasuna-n minte cand scaunul ma-nbratiseaza de fiecare data cu manerele acestuia, oferindu-mi confort si relaxare.
Daca nu ai, inca, un loc dedicat pentru lectura, atunci ar trebui sa ti-l construiesti. Targul de mobila online, Tamos, va sta la dispozitie cu cea mai variata gama de scaune si piese de mobilier la cele mai bune preturi. Apropiindu-ne de Sarbatorile de Iarna, poti deveni un Mos Craciun Mobilier pentru cei dragi. In aceasta perioada, gasesti o multime de produse la reducere si daca te grabesti, le poti cumpara la un pret mai mic decat pretul initial.
Poti sa-ti creezi si tu coltul de lectura, la fel ca al meu. Incepe prin alegerea unui scaun adecvat care iti place si pe care te simti bine stand si un birou ideal pentru lectura si o lampa pentru iluminare. Iti mai trebuie doar o carte, putina liniste in jur, un pahar cu suc si „Bun venit in lumea cartilor!

Lasă un răspuns