Iata aici, cateva imbunatatiri, pe care le poti aduce masinii tale, cu Bare Transport

Atunci cand achizitionam o masina, ne dorim, in principiu, sa ne duca din punctul A in punctul B. Pasionatii de masini, bineinteles, vor avea mai multe criterii, pe baza carora, isi vor alege noul vehicul. Insa, pentru oamenii ce-si doresc o simpla masina, care sa le simplifice si eficientizeze viata, o sa fie foarte putine criterii de delimitare in alegerea vehiculului, cum ar fi: sa aiba un consum decent, sa fie perfect functionala, sa aiba computer de bord, cu sistem de navigatie etc.

 

Normal, acestea sunt criteriile de inceput, insa, pe parcurs, cand te vei obisnui cu masina, vei descoperi ca fie mai ai nevoie de dotari in plus, fie vrei tu niste dotari care sa te sustina in activitatile de zi cu zi. Pe Bare Transport gasesti produse prin care sa asiguri un confort mai sporit masinii tale, o mai mare accesibilitate si prin care sa te bucuri de mai mult spatiu atunci cand pleci intr-o vacanta si ai nevoie de multe bagaje.

 

Ce imbunatatiri poti aduce masinii tale?

 

  1. Accesibilitate

Ai o masina foarte inalta si copiii tai nu se pot urca singuri in ea? Au nevoie, tot timpul, de ajutor din partea ta? Parintii tai sunt in varsta si le este foarte greu sa se urce sau sa coboare din masina? Oricare ar fi motivul, pe Bare Transport gasesti set praguri laterale care sa ofere un acces mai usor la masina si cu ajutorul carora, sa te bucuri de mai multa siguranta. Fiind montate la baza usilor, in caz de un impact lateral, o sa iti ofere o doza de protectie in plus.  De asemenea, vor da un plus de valoare masinii tale, prin aspectul foarte modern si placut.

 

  1. Economisire spațiu

Daca iti place sa mergi in vacante, cu masina personala, si sunteti multi membri, stii foarte bine de cate bagaje e nevoie sa luati cu voi. De multe ori, stati cu bagajele la picioare, nu-i asa? Bucure-te de confortul dat de un spatiu mai mare si alege sa iti dotezi masina cu un portbagaj care se monteaza pe plafonul masinii. Pe Bare Transport, gasesti bare transversale si longitudinale, pe care poti monta cutiile de portbagaj. Nu-ti mai face griji ca nu o sa iti incapa toate lucrurile.

 

  1. Comoditate

Daca esti pasionat de sporturile de iarna, si vrei sa ai la dispozitie tot ce iti trebuie, alege sa  iti cumperi echipamentul potrivit, schiurile sau snowboard-ul de care ai nevoie, si apeleaza la suporturile de schiuri de la Bare Transport, care sunt foarte usor de montat pe masina si care au si sistem antifurt, ca tu sa poti pleca linistit si sa-ti lasi masina nesupravegheata fara sa  iti faci griji ca cineva si-ar putea insusi bunurile tale.

Ai grija de masina ta, si asigura-te ca are toate dotarile necesare, care sa iti faca viata mai usoara. Ai grija ca tu, impreuna cu persoanele dragi tie sa aveti acces usor la urcare si coborare, cu pragurile laterale.

 

Contact:

contact@baretransport.ro

+40 728 48 69 96

 

 

Lasă un răspuns