Există posibilitatea de a face videochat de acasă complet legal?

Există posibilitatea de a face videochat de acasă complet legal?

 

 

Da, se poate. Poate că puțini sunt cei care știu despre faptul că unele studiouri de videochat au colaboratoare care preferă să facă videochat de acasă. Este un win-win pentru ambele părți și poate ceva mai multă flexibilitate în programul de activitate și nu numai. Iată despre ce este vorba!

 

Să vorbim despre videochat ca și când ar fi ceva firesc

 

Suntem în 2023 și este greu de crezut că unii încă mai blamează acest domeniu de activitate. Am început și să ne obișnuim cu diversitate la capitolul joburi și colaborări. Videochatul este în fond despre conversațiile online pe care modelele le au cu membrii care se loghează pe platformele de profil. Iar de aici până la a fideliza acest public mai este doar un pas.

 

Aparte de faptul că în stil clasic presupune prezența la studio, unde fiecare model are camera sa, există și opțiunea de a face videochat de acasa complet legal. Uneori aceasta este decizia acelor modele care își doresc să facă totul pe cont propriu. Totuși, sunt dezavantajate de faptul că nu au cunoștințe, suport tehnic sau aparatură. Ceva diferit vine însă de la Unicorn Agency.

 

O colaborare diferită

 

Unicorn Agency, cu pagina oficială Unicornagency.ro, propune celor interesate să facă videochat de acasă. Asta înseamnă să își desfășoare activitatea din confortul și intimitatea locuinței.

 

Conceptul este similar cu ceea ce se întâmplă în studio. Adică modelul este cel care conduce discuția, nu există obligația de a ajunge în punctul în care trebuie să implice și nuditate. Este însă diferit, pentru că în acest caz modelul își va crea decorul după bunul plac. Asta înseamnă să aibă puțină creativitate pentru asta.

 

Primesc de la colaborator, adică studioul, tot suportul tehnic, sprijin în timp real dacă este nevoie. Despre termenii de colaborare cele interesate află mai multe din pagina dedicată.

 

De acasă sau din studio – aceasta este întrebarea

 

De obicei această decizie este luată ținând cont de anumiți factori practici. Spre exemplu, modelul de videochat nu locuiește într-un oraș în care există studioul cu pricina și ideea de deplasare zilnică nu sună prea bine și nu este rentabilă din punct de vedere financiar, încă. De asemenea, modelul nu este poate încă dispus să se mute. Așadar calea de mijloc poate fi aceasta.

 

Până la urmă nici nu contează care sunt motivele pentru care va alege să facă videochat de acasă complet legal. Contează că lucrează la visul său, acela de a deveni independentă financiar. Și va reuși. Veniturile din acest domeniu sunt atractive și posibilitățile de a mari venitul de la lună la lună sunt mari și reale.

 

Poate că o diferență despre ce presupune videochatul de acasă și cel de studio o poate face mai degrabă acel model care a încercat cel puțin una din variante până acum. Pentru doritoare oricând pagina de la Unicorn Agency este plină de explicații. Asta pentru că oferta de colaborare este transparentă. Descoperă și tu dacă te-ai potrivi într-un astfel de context.

 

 

Contact: hello@unicornagency.ro

 

 

Lasă un răspuns