De vorba cu…Lavinia Monica (C.L.M.’s Blog)

Salutare. Astăzi stăm de vorbă cu persoana din spatele blogului CLMBLOG.INFO. Mai multe nu vă spun pentru că e timpul să o supunem pe Lavinia la un test de rezistenţă cu zece întrebări despre activitatea ei în blogosferă.

    Te rog să te prezinţi şi să ne spui câteva lucruri despre tine şi despre blogul tău.
     Hello. Monica mă intitulez a.k.a C.L.M., detin două bloguri, unul personal şi unul de beauty, mai bine zis nail art şi chestii diy. Sunt masterandă mă aflu în blogosferă de 3 anişori împliniţi în octombrie, am debutat bineînţeles cu blogul pe care-l deţin în prezent(www.clmblog.info) dar sub alt nume şi sunt foarte mândră de mine pentru că prin intermediul lui am reuşit să întâlnesc oameni minunaţi cu care încă păstrez legătura. Aşadar, probabil vă întrebaţi ce puteţi să citiţi pe blogul meu. Well, principalul subiect de discuţie sunt oamenii şi relaţiile dintre ei, apoi în caz că vă plictisiţi o să găsiţi şi recomandări de seriale, filme, precum şi cărţulii. Postările mele sunt optimiste şi uşor de citit, în sensul că nu folosesc cuvinte pompoase.  
     Îmi place să fiu cât mai directă, tocmai de aceea mă opresc aici cu vorbitul pentru că nu vreau să vă plictisiţi, vă invit să vedeţi singuri despre ce scriu, hihi.


     De cât timp ai blogul şi cât timp îi dedici acestuia?
Am zis şi un pic mai sus, de 3 ani am blogul, deocamdată nu îi mai dedic foarte mult timp, însă când o fac, câteva ore sunt doar pentru noi (eu şi blogul). 


     Ce reprezintă pentru tine blogul? Este adevărat că blogul este parte din noi?
     Este adevărat, cel puţin în privinţa mea. După ceva timp deja devine ca un membru al familiei, îl prezinţi tuturor, prieteni, familie, etc. E frumos, chiar nu mă gândeam că un simplu site valorează atât…


     În lumea blogging-ului gşsim şi hateri. Ai avut interacţiuni până-n prezent cu astfel de oameni?

     Hmm, nu chiar, am primit din când în când un comentariu răutăcios, dar nu mi-am bătut capul, delete şi gata.


     Acum o să dau eu ceva din culise. Noi ne-am cunoscut prin intermediul blogurilor în urmă cu doi ani jumătate şi-am devenit prieteni. Deşi am oferit un răspuns semitransparent, tot vreau să te intreb: Este blogosfera o modalitate de a cunoaşte persoane şi de a lega prietenii?

     Este, este, în blogosferă să ştii că nu am dat de ‘cocalari”, “piţipoance”, chestii din astea, după cum spuneam, am întâlnit doar oameni minunaţi, oameni de la care ai ceva de învăţat… 


      De ce blogger şi nu wordpress sau joomla?
     E mai simplu de utilizat. 


     Blogul tău a trecut de bariera de „jurnal personal”? Ai început să monetizezi?

     Da, bineînţeles, probabil cititorii mei şi-au dat seama de asta, oricum eu scriu cu aceeaşi plăcere, fie că e gratis, fie că e pe bani. 


      Ce te motiveaza să scrii pe blog şi să-ţi întreţii pagina?
     Ce mă motivează? Hmm, păi de multe ori încep lucruri şi nu le termin, în cazul ăsta nu mă deranjează dacă nu mai termin cu blogul, cred că şi asta se poate numi motivaţie, nu?


     Ai avut vreodată în gând să renunţi la blogul tău? Dacă da, ce anume te-a făcut să te gândeşti la varianta renunţării la munca ta?
     Da, am vrut să renunţ şi asta datorită dezamagirilor din lumea reală…


     Finalul îţi aparţine în totalitate.Te rog să scrii un mesaj pentru cei care citesc acest interviu.

     Uuu, ce drăguţ. Păi le mulţumesc în primul rand, că au avut răbdare să citească câteva rânduri despre mine, şi îi invit să ni se alăture în blogosferă, de ce nu?


Interviu acordat de Costache Lavinia-Monica pentru revista Orizonturi Literare – noiembrie 2013!

Comments

  1. Post
   Author
 1. Iulia

  Nu cred ca exista un astfel de gen de interviu 🙂 Interviul este interviu si atat. Acest gen „ de vorba cu…” e mai mult o titulatura.
  Tu ai spus foarte clar ca o pui pe acea persoana la un test de 10 intrebari, in nici un caz nu ai formulat altfel.
  Stiu ca doresti sa iti justifici greseala dar ar fi indicat sa o accepti si sa tii minte unde ai gresit pentru a nu se mai intampla. Textele justificabile nu te mai destept.

  1. Nico

   Iulia, eu am alta parere. Urmaresc de ceva timp revista si ii dau dreptate lui Viorel dar si tie. O greseala este, dar nu unde ai sesizat tu. Sunt de parere ca la introducere este greseala, in loc de "10 intrebari" cred ca a dorit sa spuna altceva. In celelalte reviste nu este greseala aceasta. Si-a motivat bine structura fiindca structura nu are greseli doar adresarea cu ,,intrebari,, este gresita. Asta e parerea mea fiindca am citit si restul revistelor 🙂

  2. Post
   Author
  3. Iulia

   Acelasi lucru l-am zis si eu ca nu sunt 10 intrebari. Nu stiu ce a vrut sa zica baiatul in cauza. Doar am sesizat greseala si am facut-o publica.
   De altfel, nu am citit revista si nu mi-am dat cu parerea despre continutul ei.

   P.S Greseala nu a fost remediata.

  1. Post
   Author

Lasă un răspuns