Pentru inceput pot spune ca de-a lungul anilor m-am experimentat in a pregati carnea pe gratar. A devenit ca o pasiune pentru mine si de fiecare data cand ajung acasa la mama, ea locuind in mediul rural, pregatesc un gratar pe care il savuram cu totii.
Intotdeauna sunt atent la carnea pe care o cumpar. Aceasta trebuie sa arate bine, sa fie proaspata si de calitate. Asadar, de multe ori evit sa intru in supermarketuri pentru a cumpara carne deoarece pe rafturile supermarketurilor carnea ambalata poate sta mult timp iar acest lucru poate duce la pierderea gustului acesteia.
De unde cumpar carne de gratar?
In urma cu cativa ani am gasit acest site cu carne de gratar proaspata, pe care o cumpar rapid, fara a fi nevoie sa ma deplasez iar livrarea se face foarte rapid. Pentru care nu stiau, exista posibilitatea sa iti cumperi carne proaspata din mediul online iar livrarea sa se realizeze foarte rapid chiar de producator. De atunci si pana in prezent recomand acest site tuturor oamenilor cu care apuc sa discut acest subiect fiindca sunt de parere ca lucrurile bune trebuie impartasite oamenilor din jurul nostru pentru a ne bucura impreuna de ele.
Intotdeauna carnea de gratar comandata de la acest magazin a fost proaspata si delicioasa. Raportul dintre carne si grasime intotdeauna a fost undeva la 90%. Textura carnii nu era deloa atoasa. Aceasta devine frageda pe gratar iar condimentata corespunzator, intreaga cina se transforma intr-un mare ospat in familie.
Inainte de a aseza carnea pe gratar este foarte important sa o lasi la marinat. Cel mai mult imi place carnea de porc marinata in vin, dar din cand in cand o las la marinat intr-o compozitie formata din mai multe condimente pentru a patrunde intreaga suparafata a carnii cu succes si a fi condimentata corespunzator.
Ce altceva mai adaug mesei?
Gratarul pe care il facem aproape saptamanal acasa nu este format doar din carne de porc pentru gratar. Langa aceasta intotdeauna adaugam mici sau carnati (de cele mai multe ori carnati).
Pentru noi carnatii de porc in mat de oaie sunt precum o garnitura la carnea de porc. Cu totii am mancat carnati din carne de porc, ii stim gustul si stim ce contin, dar acesti carnati de porc in mat de oaie au ceva special. Le-am descoperit gustul savuros, dar nu le cunoastem sursa. Sunt cei mai buni carnati pe care i-am mancat si ii mancam…ever!
De curand am avut un eveniment special in familie iar la restaurantul pe care l-am inchiriat, am pus conditie ca necesarul de carne sa il facem noi. Personalul restaurantului a fost de acord. Asadar, am comandat cantitatea de carne si carnati de care am avut nevoie si le-am oferit invitatilor un ospat pe cinste. Tuturor le-a placut mancarea servita in cadrul evenimentului.
Nu ai cum sa dezamagesti consumatorul atunci cand ii oferi carne proaspata si de calitate. Nu are ce sa fie nimic gresit, nimic ce nu ar putea fi bun, nimic ce ar putea lipsi de la o masa, nimic imperfect…doar perfect!
Daca esti interesat de unde am comandat carne proaspata de fiecare data, las mai jos datele de contact:
Moldovan Carmangerie SRL
Registrul Comertului: j12/1635/1994, CIF: RO6224937