Ce mobilier de baie mi-am cumparat?

Cred ca v-am innebunit in ultima perioada cu articole de genul ”ce mi-am cumparat pentru locuinta?”, dar avand in vedere ca m-am mutat de curand in locuinta la care visam de mult timp, vreau sa impartasesc cu voi tot ce am realizat, cum mi-am aranjat baia, dormitorul, sufrageria, holul si bucataria.

Asadar, acesta nu va fi ultimul articol din serie iar astazi o sa va arat ce mobilier de baie mi-am cumparat.

In ceea ce ma priveste pe mine, baia este cea mai importanta incapere a locuintei mele deoarece aici petrec un timp important din partea zilei, timp pe care nu il petrec in alta parte din diverse motive. De exemplu petrec mai mult timp la baie decat la bucatarie deoarece am doua joburi, trebuie sa alerg dintr-o parte in alta, sunt foarte multe ore plecat de acasa si ajung foarte rar sa gatesc sau sa mananc in bucatarie, asadar bucataria este cel mai putin utilizata incapere din locuinta mea. In schimb baia reprezinta locul unde este asezat tronul, locul in care ma spal si ma curat dupa o zi intreaga de munca, locul in care ma aranjez dimineata in fata oglinzii, locul in care scap de barba deasa care imi creste pe fata.

Baia este cea mai importanta incapere si tocmai de aceea, aceasta trebuie sa arate la cel mai inalt nivel, sa te simti confortabil in perioada in care o petreci in baie si sa fie un loc placut vizual si la atingere.

Neaparat tin ca mobilierul de baie sa fie alb. Albul prezinta puritate, este o non-culoare placuta ochiului in jurul careia te face sa te simti bine. Nu imi imaginez baia cu corpuri de mobila de alta culoare.

Tocmai de aceea am optat ca baia sa fie luminata natural iar corpurile de mobilier sa fie suspendate. Oglinda am ales sa fie iluminata de un corp suspendat cu led amplasat deasupra acesteia.

Ce mobilier de baie mi-am cumparat?

In stanga si-n dreapta oglinzii am amplasat supporturile pentru necesar: prosoape, periute de dinti, uleiuri, creme, aparat ras etc. Nu trebuie sa ma intind sau sa le depozitez in alta incapere. De asemenea, datorita bunei organizari am ocupat o suprafata cat de mica posibil din suprafata utila a baii. Design-ul mobilierului de baie a fost realizat pentru clientii care nu dispun de o baie foarte mare, care doresc sa salveze spatiul, dar si care sa aiba tot la indemana si vor sa se bucure de un mobilier de baie de calitate capabil sa depoziteze multe lucruri personale.

Ceea ce v-am aratat reprezinta doar o colectie din cele prezente pe site-ul de unde am comandat mobilierul de baie. Daca doresti sa vezi si alte colectii, le poti vizualiza si pe pagina lor de facebook accesand urmatorul link: https://www.facebook.com/savinidueromania/.

In articolul care urmeaza o sa va arat si cum am mobilat si utilat bucataria despre care am vorbit in randurile de mai sus. Pana atunci, lasa-ne impresia ta despre ce colectie de mobila pentru baie ai alege si de ce, in sectiunea de comentarii.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns