Cazare in Sebes la PensiuneaRyn.ro

Avand in vedere contextul actual de relaxare al masurilor de protectie sanitara, dupa mai mult de un an de stat acasa, an in care am incercat sa evitam contactul cu alti oameni din jurul nostru, ne-am propus sa mergem intr-o mica vacanta pe care o meritam pe deplin.

Prima intrebare a fost ”Unde?”. Daca alegeam o alta tara, costurile sunt mai ridicate + trebuie sa prezentam teste Covid, asadar costul vacantei crestea simtitor, asadar ne-am decis sa mergem undeva in Romania. Nu am optat pentru a merge la mare in aceasta perioada. Aproape toata lumea merge la mare, aglomeratia este la cote maxime iar daca ne-am ferit pana in prezent de locuri aglomerate, nu dorim sa incetam sa facem acest lucru in continuare.

Ceilalti, adica cei care nu opteaza pentru a merge la mare, merg la munte. Nici aceasta nu reprezinta o varianta pentru noi. Intrebarea ramane: Unde mergem?

In cautarea unei variante bune pentru o vacanta timp de o saptamana, am gasit cazare in Sebes la Pensiunea Ryn la un pret convenabil. Avem o multime de locuri de vizitat in Sebes si in jurul orasului sasesc intemeiat in secolul XII de colonistii sasi. Conditiile de cazare sunt excelente. Va las trei fotografii de la fata locului pentru a va convinge singuri.

Pretul este remarcabil avand in vedere conditiile oferite. Preturile de cazare incep de la 120 lei/noapte + mic dejun inclus.

Daca vei opta sa te cazezi in cadrul acestui hotel, vei avea in jurul tau cateva puncte turistice importante de vizitat, puncte turistice pe care nu le poti omite daca ajungi in zona:

 • Biserica Evanghelica din Sebes: Intotdeauna m-a pasionat sa vizitez cetati si cladiri foarte vechi. Aceasta biserica construita cu opt secole in urma inca se mentine si este o adevarata aventura vizitarea acesteia. Simti ca te intorci in trecut, ca faci parte din istorie atunci cand pasesti pe treptele sale.
 • Rapa Rosie: rezervatie geologica si floristica – arie protejata.
 • Casa Memoriala Lucian Blaga
 • Cetatea din Alba Iulia: Loc de care m-am indragostit de indata ce l-am vizitat. O fortareata cu bastioane construita in secolul XVIII-lea, fortificatie strategica de aparare a Imperiului Habsburgic impotriva fortelor militare ale Imperiului Otoman.
 • Domeniul schiabil Sureanu: In cazul in care esti pasionat(a) de acest sport, te vei putea distra impreuna cu prietenii sau familia.

Daca doresti sa vezi mai multe fotografii despre acest hotel si conditile de cazare pe care le ofera, o poti face accesand pagina lor de facebook: https://www.facebook.com/PensiuneaRYN. La finalul articolului vei regasi si datele de contact unde poti suna pentru rezervare sau o poti face online accesand site-ul acestora.

Avand in vedere informatiile gasite despre aceasta pensiune si locurile pe care le puteam vizita, nu am stat pe ganduri si am rezervat imediat o camera. Eram tare incantati de faptul ca am gasit un loc linistit in care sa mergem in vacanta, un loc care se incadreaza perfect in bugetul nostru iar locurile pe care le puteam vizita erau exact ce ne doream sa vedem si sa traim pe pielea noastra.

Vacanta a fost exact asa cum ne-am dorit-o si ne dorim sa revenim in zona peste cateva luni cand ne vom permite urmatoarea vacanta. Pana atunci ramane doar sa recomandam aceasta locatie prietenilor si cunostintelor noastre pentru a se bucura de o vacanta reusita. Atat pentru cei care nu au mai fost niciodata intr-o vacanta cat si pentru cei care sunt in cautare de idei pentru o vacanta, recomandarea noastra cred ca este binevenita.

Daca ai vizitat punctele turistice mentionate mai sus sau daca ai fost cazat la Pensiunea Ryn, lasa-ne experienta ta in sectiunea de comentarii. Suntem curiosi cum a decurs vacanta de care ai avut parte pentru tine si persoana iubita/familie/prieteni cu care ai fost in vacanta.

Datele de contact ale Pensiunii Ryn sunt urmatoarele:

 • Str. Occidentului nr. 1A, Sebeș, jud. Alba
 • Program: Zilnic 8:00 AM – 10:00 PM
 • Tel: +40 772 018 669
 • Tel: +40 755 373 851
 • WhatsApp: +40 755 373 851
 • Email: info@pensiunearyn.ro
 • Facebook: Pensiunea RYN

Acum ca am ajuns la final ramane sa va intreb: Unde o sa va petreceti urmatorul concediu? Vei opta sa mergi in clasicele locuri cum ar fi mare/munte sau vei opta pentru o vacanta diferita in care sa vizitezi locuri pe care nu le-ai mai vizitat si in care vei avea parte de experiente de neuitat?

Lasă un răspuns