Cat de greu poti gasi medicamente pentru porumbei?

Viata in mediul rural, alaturi de animale si pasari ale naturii, este de multe ori foarte frumoasa. Toata copilaria mea am crescut la tara iar mama a avut grija sa avem in gospodarie tot felul de animale si pasari: caine, pisica, gaina, rata, porc. La un moment dat al copilariei mele mi-am dorit un papagal, dar din acela nu am primit si cred ca a fost mai bine asa deoarece nu eram cea mai responsabila persoana din lume.

Mama mereu imi atragea atentia ca nu am facut ceva sau ca am intarziat si mereu imi reprosa ca nu sunt responsabil. Cumva, se astepta la ziua in care ii voi putea arata ca am crescut si sunt responsabil de actiunile mele. Dorinta ei avea sa se implineasca intr-o vara calduroasa cand pregatit sa ies cu prietenii la un local cu ocazia zilei de nastere a unuia dintre ei, in curtea destul de mica pe care o aveam, pe o alee, zacea un porumbel care mai zbatea din aripi din cand in cand.

Am mers la el, l-am ridicat de pe jos si i-am oferit niste apa. Era foarte insetat. Nu stiu ce problema avea, dar ranit nu era, poate doar bolnav. De zburat nu mai putea zbura. Asadar, m-am lasat asteptat la intalnirea cu tovarasii si am mers rapid cu porumbelul la medicul veterinar unde a fost consultat de catre acesta si mi-a recomandat sa cumpar medicamente premium pentru porumbei din gama de Produse Columbofile.

La inceput parea ca nu am inteles nimic din cele mentionate mai sus si pe buna dreptate. Nu eram medic veterinar si nu am experienta cu medicamente pentru porumbei, nici macar nu-mi imaginam de unde puteam cumpara ceea ce mi-a recomandat. Primul gand a fost sa merg la farmacia veterinara din sat, dar aceasta nu detinea medicamente pentru porumbei. Cred ca nici in prezent, dupa atatia ani, tot nu detin astfel de produse.

Nelamurirea mea a fost rapid observata de catre medicul veterinar si acesta mi-a explicat faptul ca porumbelul este foarte slabit si ca are nevoie de Tollyamin – un complex de vitamine care il va ajuta sa isi recapete puterile in doar cateva zile.

Am mers acasa cu porumbelul, i-am dat sa manance si l-am pus, la caldura, intr-o cutiuta amenajata special pentru acesta. Era foarte cuminte, ma privea curios de orice fac prin incapere. In capul meu erau o multime de ganduri. Ma intrebam unde puteam gasi acest complex de vitamine. Cel mai apropiat oras era la 25 km, oare sa merg acolo si sa caut? Daca nici la acele farmacii veterinare din micul orasel nu gaseam ceea ce cautam? Riscam sa pierd timp si bani degeaba.

In speranta ca online-ul imi va oferi solutia la problema pe care o aveam, m-am asezat la birou, am deschis pc-ul si am inceput sa caut pe internet medicamente pentru porumbei. Cautarile nu au durat mult si am gasit exact ceea ce aveam nevoie. Am plasat rapid comanda iar a doua zi curierul mi-a livrat medicamentul pentru porumbel.

In doar 3-4 zile, porumbelul si-a revenit si am putut sa-l eliberez in natura.

Mama a fost foarte mandra de mine si de actiunile mele.

 

Lasă un răspuns