Carcase chei auto – Cheia ta sa fie mai chic

Carcasa Cheie Auto

Sunt iubitor de masini, chiar daca momentan nu detin nici-o masina. Imi doresc iar pe viitor voi avea o masina insa imi este cunoscuta o problema cu care se confrunta marea majoritate si anume carcasele cheilor auto. Din neatentie, acestea se pot sparge sau butoanele prezente pe carcasa sa se defecteze. Nu vom arunca niciodata cheia doar pentru faptul ca acea carcasa de plastic s-a spart.
Initial, majoritatea cheilor, din fabrica, vin cu o carcasa de culoare neagra, simpla. Personal, nu as tine niciodata acea carcasa neagra si simpla la cheie ci as schimba-o cu una viu colorata si model desenat pe ea. Niciodata nu mi-a placut clasicul. Am preferat intotdeauna ceva mai „altfel”.
Aceste carcase de chei sunt realizate dintr-un plastic foarte dur si rezistent in caz de accidente nefericite, pentru a oferi o perioada indelungata de viata. In nici-un caz, o carcasa de cheie nu se sparge singura, decat daca intervenim, intr-un fel sau altul, asupra ei. O cheie sparta ne aduce in imposibilitatea de a deschide si de a porni masina pentru drum. Probabil acum o sa te gandesti de doua ori inainte sa te mai joci cu cheia sau sa o lasi la indemana copiilor.
Toate carcasele de chei, atat cele din fabrica cat si cele pe care le cumparam dintr-un magazin de specialitate, sunt prevazute cu agatatoare pentru a ne pune, in siguranta, cheia la inaltime, unde nu pot ajunge copii sau unde putem agata un breloc. Mai sunt de parere ca o carcasa de cheie in plus, prin casa, nu strica niciodata fiindca nu stim cand putem avea nevoie de una. Daca ni se sparge carcasa unei chei la ora 23:00 si avem nevoie sa plecam cu masina iar cheia de rezerva e acasa sau la sotie?
Montarea unei carcase se face foarte usor. Daca vrei o mana de ajutor in montarea carcasei, atunci urmareste acest tutorial video: https://www.youtube.com/watch?v=4JpbJTOqHFU

Lasă un răspuns