Calatoriile ca hobby

     Sunt pasionat de calatorii si imi place sa vizitez diferite obiective turistice. Acest gand m-a dus sa accesez site-ul agentiei de turism, Filadelfia group, atractii si obiective turistice . Mi-am „clatit ochii” cu diferite fotografii si prezentari ale unor locuri tocmai bune de vizitat. Astfel, tara noastra se bucura de foarte multe atractii si obiective turistice incat pot spune ca avem o tara minunata, gata sa accepte turisti straini sau romani care sa se relaxeze si distreze in acelasi timp. Daca tot vorbim de atractii si obiective turistice, am si eu un loc preferat pe care vreau sa-l impartasesc cu voi.

Statiunea Ranca mi-a atras atentia in special deoarece sunt un iubitor al naturii si mi-ar place sa petrec cateva zile de vacanta acolo, mai ales ca pot schia sau ma pot plimba cu telescaunul.

     Artisti de muzica, actori, moderatori tv si multi altii aleg sa isi petreaca vacantele in Romania, la munte sau la mare pentru faptul ca Romania detine foarte multe locuri frumoase si foarte bine amenajate, obiective turistice de o frumusete uimitoare si servicii de inalta clasa.
     Daca ar fi sa vorbesc despre alegerea mea, aleg Romania in defavoarea altor tari, nu pentru ca as fi un patriot convins, ci datorita costurilor, datorita conditiilor si datorita peisajului oferit de natura noastra. Din punctul meu de vedere, avem un relief bogat iar unele statiuni beneficiaza de conditii la standar european de cazare si prestari servicii. In goana de ”vanat” vacante in alte state, uitam sa mai privim in jurul nostru.

      Site-ul ofera toate detaliile necesare de care aveti nevoie iar daca si voi aveti in gand sa va petreceti vacanta la munte sau la mare, sau sa petreceti un weekend impreuna cu prietenii sau familia atunci, aceasta agentie de turism va asteapta cu bratele deschise.

Tu unde alegi sa iti petreci urmatoarea vacanta??

Lasă un răspuns