Vezi aici case din lemn de vacanta si convinge-te singur ca de asta ai nevoie

Vezi aici case din lemn de vacanta si convinge-te singur ca de asta ai nevoie

 

 

Pentru o viata sanatoasa… stim cu totii continuarea. Stim ce recomandari sunt si mai ales ca este nevoie sa fim echilibrati si cumpatati. Am putea adauga aici, ca recomandare, si faptul ca vacantele in vietile noastre ar trebui sa fie destul de dese. Stim si scuzele in acest sens, de aceea unii decid din start sa investeasca in starea lor de bine, cu o casa de vacanta.

Avand disponibila o constructie ca destinatie de vacanta, vor repeta experienta de a pleca de acasa ori de cate ori se iveste ocazia. Vezi aici case din lemn de vacanta si cat te-ar costa sa investesti in acestea.

 

Arcso iti poate indeplini visul de a avea o casa sau cabana din lemn

 

In materie de constructii din lemn Arcso este unul din furnizorii de solutii. Echipa de aici poate pune la dispozitie un catalog de proiecte, dar si echipa de specialisti care sa se ocupe de tot procesul construirii. In pagina oficiala sunt detalii in acest sens.

 

Casele din lemn sunt eficiente energetic, creeaza un climat sanatos si echilibrat, in sensul in care vara este racoare in interior si iarna se mentine foarte bine caldura. Astfel de constructii sunt versatile si se potrivesc oriunde, pot fi amenajate ulterior in stil modern ori rustic.

Daca inca nu ati hotarat ce tip de casa de vacanta va place, exista un vast portofoliu in pagina oficiala. Sunt notate aici si detaliile tehnice de interes. Preturile sunt de asemenea variate, cum este firesc acestea depind de complexitatea proiectului si de cati metri patrati este vorba. Serviciile solicitate pot include si structura de baza, tratarea lemnului, materialele necesare pentru montare, precum si montarea.

 

De ce o casa de vacanta din lemn?

 

Este simplu, pentru ca este mai eficienta. Sunt constructii cu structura usoara. Pot fi usor de construit si intr-un timp foarte scurt pot fi date deja in folosinta. Casele din lemn sunt din nou in atentia publicului, avand in vedere cat de rentabile sunt, atat din punct de vedere al eficientei termice, cat si cand vine vorba despre costurile de intretinere.

 

Pentru cei care inca nu s-au documentat foarte bine, punctam de asemenea despre faptul ca lemnul este material de constructii foarte rentabil. Se comporta foarte bine in orice circumstante, in cazul cutremurelor spre exemplu are o rezistenta deosebita pentru ca are o flexibilitate aparte, ceea ce materialele clasice de construit – betonul, caramida – nu au. Asadar la miscari seismice inregistrate, sunt mai multe sanse ca o casa din lemn sa ramana in picioare, fata de altele.

 

Despre cat de eficient si de rapid lucreaza echipa de la Arcso aflam si din pagina oficiala. Cei interesati ca echipa aceasta sa le construiasca casa de vacanta vor opta pentru a asigura acestei echipe tot ce tine de cazare si hrana pe parcursul sederii la fata locului. Fara sa fie necesar de asteptat timp pentru uscare, casa din lemn va fi imediat gata.

 

Pregatit sa ai vacante unele dupa altele?

 

Contact:

judetul Harghita, Romania

+40-366-401-115

+40 746-082-801

office@arcso.ro

 

Lasă un răspuns