Usi de interior: prima impresie a musafirului

Usile de interior au fost si raman o carte de vizita a gazdei. Acestea reprezinta o prima impresie pe care musafirul si-o creeaza in momentul in care paseste peste pragul locuintei tale. O usa eleganta, placuta la atingere cu o culoare care sa se asorteze cu mobila din casa, te face sa te simti bine venit la fiecare deschidere a sa.

Trecerea dintre camere poate fi mult mai placuta cu o usa de interior din lemn care inspira autenticitate. Pe langa rolul functional o usa de interior poate reimprospata considerabil aspectul unei case sau a unui apartament, iar atunci cand se armonizeaza cu restul elementelor de decor contribuie la crearea unui spatiu placut si prietenos, numit acasa.
Lemnul stratificat se face remarcat prin faptul ca pastreaza aspectul si frumusetea lemnului masiv. Lemnul stratificat a aparut din dorinta de a folosi lemnul si in unele domenii mai dificile, fara a prelua si riscurile ce decurg din folosirea lui in acele conditii. El pastreaza tot ceea ce iubim la lemn – frumusetea, desenul natural si caldura.

Preturile pentru o astfel de usa de interior eleganta pornesc de la 1500 lei, un pret modic pentru structura sa solida capabila sa reziste multi ani fara a necesita intretinere speciala a lemnului.

Nu sunt adeptul usilor din alte materiale, cum ar fi plastic. Personal, nu imi plac si nu inspira nimic. Mai mult de atat, utilizarea usilor din plastic inseamna si incurajarea poluarii mediului inconjurator.

Timp de cinci ani am calatorit in toata Romania si prin toate hotelurile in care m-am cazat am gasit doar usi din lemn tocmai datorita motivelor enumerate mai sus. Asadar, tu de ce ti-ai pune altceva la casa sau apartament? Poate vei motiva prin pret, dar diferentele de pret sunt minuscule, poate doar cu 100-200 lei in plus sau in minus.

Fie ca optezi pentru o usa de interior care contine, in componenta sa, un geam (o fereastra) pentru a vedea dincolo de usa sau mata (pentru a nu se vede), fie ca optezi pentru o usa fara geam, acestea raman cea mai sigura si durabila varianta de usa pentru o locuinta.

Executarea acestora se face la comanda, in functie de inaltimea si latimea ceruta de dvs.

O usa de interior trebuie sa se deschida exemplar, fara sunete si fara sa existe atingere intre marginea usii si marginea tocului de la usa. Aceasta trebuie sa fie centrata foarte bine iar echipa de profesionisti care se ocupa de acest lucru o fac exemplar.

Daca te-ai mutat recent intr-o locuinta noua, alegerea usilor reprezinta taskul #1 in procesul de renovare a noii locuinte. O locuinta trebuie sa arate impecabil din punct de vedere estetic.

In cazul in care doresti sa vezi modele de usi de interior ideale pentru locuinta ta, acestia detin doua magazine fizice in Bucuresti unde poti merge si alege modelul dorit, in caz contrar, o poti face online.

Primul magazin se afla in Colentina la adresa: Sos.Colentina, nr.331A, Tel. 021 2411353 / 0723 184995 iar al doilea se afla in Valea Cascadelor: Str.Valea Cascadelor, nr.23, sector 6, Expotop Construct, stand A3, Tel.0763 681190.

Consider ca atunci cand te-ai decis sa cumperi o usa de interior, sa consulti si feedback-ul cumparatorului. Poti lua acest articol ca fiind un feedback sincer al unui cumparator care si-a inlocuit usile de la tot apartamentul cu unele noi de buna calitate si care este multumit pe deplin de usile achizitionate.

Pentru tine ce conteaza cel mai mult la o usa? Ce usi utilizezi la casa/apartamentul pe care il detii? Esti dispus sa utilizezi usi de interior din lemn? Lasa-ne in sectiunea de comentarii parerea ta fiindca suntem foarte curiosi din fire sa aflam tot despre orice.

 

 

Lasă un răspuns