Teste rapide COVID-19 intr-o farmacie online

Trebuie sa recunoastem ca trecem printr-o perioada mai putin placuta din vietile noastre. In Romania, prezenta virusului Covid 19 isi face simtita prezenta de la inceputul anului. Au trecut opt luni de cand ne luptam impotriva acestui virus prin purtarea mastii de protectie, prin pastrarea distantarii sociale si prin respectarea normelor impuse de autoritati.

Bineinteles, aceasta lupta ar fi fost mult mai simpla daca toti oamenii ar respecta cateva reguli simple: sa poarte masca, sa pastreze distanta si sa se spele pe maini. Nu este ceva greu, nu este complicat, dar in lipsa educatiei si a credintei personale ca acest virus nu exista, dupa opt luni in care ne-a fost greu tuturor, am trecut si prin stare de urgenta si a trebuit sa stam inchisi in case, in somaj tehnic, ne aflam in situatia in care Romania raporteaza o medie de peste 5.000 de cazuri/zi de infectari cu coronavirus.

Cateva orase si judete au o rata de incidenta de peste 3 cazuri la mia de locuitori si foarte multe au depasit indicele de 1.5 cazuri raportate la mia de locuitori, drept urmare, scoala se face doar online in localitatile cu rata de incidenta peste 3 iar purtarea mastii in spatiul public a devenit obligatorie.

Romania a inceput sa testeze masiv populatia. Daca privim putin in urma, vom putea observa ca in luna februarie, Romania raporta aproximativ 250 testari/zi. Astazi, Romania raporteaza peste 32.000 testari pe zi. Bineinteles, cu cat testam mai multi oameni, vom descoperi si mai multi oameni infectati cu noul virus Covid 19.

Concluzia este urmatoarea: Sunt foarte multi romani posibil infectati cu Covid 19 care au luat contact direct cu o persoana confirmata cu Covid 19, drept urmare, listele cu pacienti sunt destul de mari, testele desi sunt multe, devin din ce in ce mai greu de accesat la cererea publicului larg, deci…ce ne vom face?

De unde pot cumpara test rapid Covid 19?

Pe piata din Romania exista teste rapide de depistare Covid 19 autorizate de OMS, test pe care il poti realiza in confortul locuintei tale. Totusi, este recomandat ca testarea sa se efectueze in prezenta unui medic. Recoltarea se face cu un tampon nazofaringian iar timpul de testare este de 5-8 minute.

Aceste teste se gasesc destul de greu in perioada aceasta, atat in farmaciile online cat si in farmaciile fizice. Totusi, va pot recomanda un loc de unde puteti achizitiona la un prezent mai mult decat decent https://www.facebook.com/FARM.HUMANITAS/.

Iti recomand oricand sa realizezi un test Covid 19 daca ai si cea mai mica urma de indoiala ca ai fi putut contacta virusul in urma atingerii unor suprafete comune sau a contactului direct cu o persoana confirmata pozitiv sau suspecta de Covid 19. Pe langa faptul ca este vorba de sanatatea ta aici, este vorba si de sanatatea celor din jurul tau. Protejeaza-te pe tine, familia si prietenii de acest virus. Izoleaza-te la domiciliu si evita deplasarile fara motiv. Impreuna vom reusi sa trecem peste aceasta etapa mai putin placuta din vietile noastre si sa ne reintoarcem la normalitate. Cred ca tuturor ne este dor si ne dorim sa revenim la activitatile si libertatea pe care o aveam in trecut, dar pana atunci, cel mai important lucru pe care il putem face este de a ne proteja.

Pe final, vreau sa mentionez faptul ca exista si ”Family Pack” pentu situatiile in care doresti sa iti testezi toata familia pentru a scapa de o grija. Acest pachet include teste pentru patru membrii ai familiei. De asemea, acest pachet este recomandat si in cazul testarii angajatilor la locul de munca.

Iti doresc multa sanatate! Ai grija de tine si de apropiatii tai in aceasta perioada. Nu expune viata nimanui acestui pericol!

Lasă un răspuns