Suferi de lipsa parului? Afla de serviciile de la Drfelixhairimplant.ro

 

Suferi de lipsa parului? Afla de serviciile de la Drfelixhairimplant.ro

 

 

Parul a fost, dintotdeauna, elementul ce ne-a diferentiat unii de ceilalti si ne-a facut unici. Inca din timpuri stravechi a reprezentat o podoaba atat pentru femei, cat si pentru barbati. Poti sa te gandesti la exemplul vikingilor, pentru care parul reprezenta puterea si era elementul ce ii conecta cu natura. Interesant, nu-i asa? Dar ce spui despre faptul ca samuraii isi taiau coada, simbol al onoarei pentru ei, iar acest gest extrem il faceau atunci cand isi pierdeau onoarea. Nu trebuie neglijat nici spatiul european, unde parul lung era asociat cu inalta societate, intrucat implica ingrijirii costisitoare.

 

Revenind in zilele noastre, parul nu si-a pierdut valoarea si este, in continuare un subiect interesant atat pentru genul feminin, cat si masculin. Din pacate, multe persoane se confrunta cu caderea parului sau chiar cu lipsa acestuia. Acest lucru se datoreaza mai multor factori, insa consecintele pe care le are acesta asupra indivizilor sunt atat de ordin fizic, cat si emotional, in egala masura. Daca te numeri printre ei, atunci stii ca atunci cand te confrunti cu lipsa parului, te simti rusinat, simti nevoia constant de a te acoperi, insa pentru aceasta problema exista acum solutia: implantul de par. Progresele stiintifice efectuate in decursul anilor au dat roade si au luat nastere, astfel, clinicile destinate implantului de par, numeroase si in tara noastra. Insa cum o alegi pe cea potrivita pentru tine?

 

Trebuie de stiut ca poti sa ai parte de implantul de par dorit accesand pagina Drfelixhairimplant.ro, iar in continuare vei afla mai multe despre procedura utilizata in aceasta clinica.

 

Scapa de aspectul inestetic cu serviciile de implant de la Dr. Felix Hair Implant

 

Fie ca esti femeie sau barbat, lipsa podoabei capilare te afecteaza in aceeasi masura, iar principala ingrijorare pe care o ai este legata de ce va crede lumea despre tine si aspectul tau. De acum nu te va mai preocupa acest aspect, intrucat la clinica Dr. Felix Hair Implant vei avea parte de un implant de par de calitate, cu ajutorul caruia iti vei recapata frumusetea de odinioara a parului. Daca te afli in cautarea unei clinici pentru implant de par in Bucuresti, te afli in locul potrivit si poti incepe demersurile pentru procedura.

 

La aceasta clinica vei intalni o echipa de medici ce se ocupa indeaproape de realizarea procedurii pentru ca tu sa ai parte de rezultatele asteptate. Nu doar aspectul parului va fi imbunatatit, ci si psihicul tau, ce a avut de suferit din cauza lipsei sale. Poate nu iti dai seama pe moment, insa de multe ori problema fizica pe care o ai este resimtita de creier, iar acesta o exagereaza in asa fel incat o transforma intr-o povara pentru psihic.

 

Ai parte de un implant de par fara durere sau cicatrici

 

Medicii de la clinica Dr. Felix Hair Implant sunt persoane cu pregatire in domeniu, nu doar tehnicieni obisnuiti si utilizeaza tehnici moderne de implantare care garanteaza rezultate maxime, fara neplaceri ulterioare.

 

Despre tehnica Q-FUE este vorba, o tehnica ce implica implantarea firului de par manual, cu atentie, in timp ce scalpul se afla sub anestezie locala. Este o tehnica minim invaziva, iar recuperarea ulterioara este una rapida, fara dureri sau sangerari, iar, mai important, nu lasa cicatrici.

 

Daca si tu ai nevoie de un implant de par, iar acest articol ti-a starnit curiozitatea, acceseaza pagina oficiala pentru o programare.

 

 

Contact: client@drfelix.ro

Lasă un răspuns