Sercom Electric are soluții electrice pentru toată lumea – vezi aici corp LED liniar

Sercom Electric are soluții electrice pentru toată lumea – vezi aici corp LED liniar

 

Atunci când este nevoie să schimbați un corp de iluminat sau sunt necesare accesorii pentru instalația electric Sercom Electric este răspunsul potrivit. Este magazinul online din cadrul căruia pot fi achizitionate, la prețuri avantajoase, diverse echipamente și materiale electrice. Printre altele, descoperim aici și corp LED liniar.

După cum îi spune și numele, este de la sine înțeles că vorbim despre corpuri de iluminat lungi și subțiri – cu destinație de montaj pe perete sau pe tavan. În gama de la Sercom Electric vom găsi variante de la 600 mm la 1580 mm lungime, cu putere de la 9 la 56 W. Despre acestea știm că sunt versatile, în sensul în care pot fi integrate atât în spații comerciale, cât și în cele rezidențiale. Au marele avantaj de a asigura flux luminos mai mare. În plus, sunt ușor de montat.

 

Iluminatul LED, tot mai des întâlnit

Pentru că suntem preocupați de eficiența iluminatului interior, preferăm mai adesea iluminatul LED. Acestea pot fi o soluție perfectă pentru a realiza echilibru în iluminatul eficient și modul în care definim planul de designul interior modern. Așadar, utile și performante, cu o durată lungă de viață și cu o putere mare de iluminare, corpurile LED liniare mai ales au totuși un consum redus de energie. Vezi aici corp LED liniar la prețuri excelente.

 

Unde pot fi montate? Aproape în orice tip de spațiu, zona unde avem birouri, zona de studiu sau orice alt tip de spațiu interior ori chiar în spații comerciale. Contribuie la un ambient interior plăcut, având, evident, și rol practic – sunt disponibile variante diverse cu care să aveți intensitate luminoasă diferită. Desigur că suntem mai degrabă obișnuiți să auzim și să vedem astfel de iluminat LED în interior. Totuși, corpurile LED liniare ar putea fi integrate și la exterior, pe fațadă sau în perete. Pot astfel crea un efect estetic deosebit. Cert este că lumina va fi dispersată optim.

 

De ce să comandați de la Sercom Electric

 

Veți găsi prețuri competitive, iar produsele sunt de calitate garantată, fiind de la branduri de renume ale nișei. Sercom Electric este importator și distribuitor de materiale electrice, printre care și ale marelui brand Eurolamp. Implicit la gama de corpuri LED liniare veți găsi diversitate la modele, dar și la prețuri.

Dacă ajungeți aici, descoperiți că aveți la îndemână și alte materiale electrice. Este sursa perfectă pentru instalatori, cei care se ocupă de proiecte diverse, iar dacă acestea sunt de mare amploare pot cere o ofertă personalizată de la furnizor. De la corpuri de iluminat pentru diverse spații și până la scule, accesorii, prize, intrerupatoare, chiar și produse de conectică electrică sunt disponibile în același loc.

De comandat cele necesare o puteți face simplu și rapid, din pagina oficială. Nu ezitați să cereți sfatul celor din echipă, gata să vă consiliere gratuit, astfel încât să alegeți corect și bine produsele de interes. Livrarea este rapidă, în toată țara.

 

Contact:

0753 234 068

online@sercomelectric.ro

 

 

Lasă un răspuns