Scapa de noroi cu ajutorul pavajelor Alegria

M-am nascut si am locuit la tara, atat la bunici cat si cu parintii. Intre anii ’90 si 2000, conditiile de trai nu erau foarte bune, fiind anii imediat dupa revolutie, dar ne descurcam cu ce aveam. Imi amintesc de baltile din curte si noroiul care se forma in urma ploilor abundente. Mic fiind si dorind sa ma joc pe afara, nu tineam cont de aceste aspecte si in mai putin de 30 minute, deveneam un porcusor care se tavalise prin noroiul din curte.

Ai mei se incaltau cu cizme din cauciuc pentru a ajunge in curtea pasarilor pentru a le hrani. Cred ca va amintiti cu totii de acele vremuri si cred ca reprezinta un bagaj de amintiri placute din copilaria noastra. Totusi, vremurile erau altele si stiam sa ne bucuram de ele la maxim.

O data cu trecerea anilor, am dorit sa crestem conditiile in care locuiam, asa ca am inceput sa turnam ciment pentru a realiza alei si poteci prin curte. Reprezenta solutia de moment cea mai utila si cea mai low cost din acei ani. Cu timpul, s-a dovedit ca investitia a inceput sa cedeze din pricina ploilor, a zapezii si a inghetului. In doar cativa ani, cimentul a inceput sa se macine si sa se transforme in nisip, lasand gauri in poteci precum cele de pe soselele din Bucuresti.

Am inceput sa cautam alternative, deoarece riscam sa mergem, din nou, prin noroi atunci cand paseam prin curte. Rasfoind internetul in cautarea unei solutii, am gasit pavaje Alegria, la doar 27.49 lei/mp. Acestea au urmatoarele dimensiuni: 21x14x4 cm, fiind suficient de groase si rezistente pentru pavarea aleilor din curte. Privindu-le, pot garanta o durabilitate de minim 15 ani.

Pretul este foarte accesibil si voiam sa ma asigur ca sunt in regula, inainte de a le comanda, tocmai de aceea am

inceput sa caut mai multe informatii si am descoperit faptul ca acestea sunt folosite chiar si de primariile oraselor sau comunelor pentru pavarea aleilor din parcuri, datorita durabilitatii acestora. Feedback-urile clientilor erau constructive, deci nu m-a mai impiedicat nimic in a le comanda.

Deocamdata, pavajele Alegria pentru curte, reprezinta alegerea #1 in clasamentul meu. Pentru documentarea mea, nu m-am oprit aici cu cautarile si am mai gasit cateva alternative interesante.

Pavajele Antico reprezinta pavajele high buget, calitate premium, folosite in mod special pentru pavarea spatiilor publice din fata localurilor sau in pavarea teraselor. Pretul de pornire este de 78.99 lei/mp, suprafata fiind de 20x10x6 cm.

Ultimele, dar nu cele din urma, sunt pavajele din import, cum ar fi pavele Penter Piazza, care, dupa numele lor, ne dam seama ca sunt folosite in pavarea marilor parcuri si a pietelor, dupa cum se poate observa si in poza.

Pretul de pornire este de la 187.99 lei/mp, avand o suprafata de 24.5x12x6.5 cm.

Am ramas la prima varianta de pavaje pe care le-am comandat si cu ajutorul unui ”maestru in instalarea pavajelor”, am pavat toate aleile din curte. Au trecut mai mult de 10 ani de cand s-a intamplat acest lucru iar pavajele inca se mentin in stare foarte buna. Investitia este una bine meritata, avand in vedere pretul, care este destul de low cost.

Pentru o solutie de lunga durata cu o investitie minima, achizitionarea de pavaje Alegria reprezinta solutia ideala. Putem afirma ca ne-am pavat drumul prin viata?

Pentru ca alegerile bune merita impartasite, am sa va las aici datele de contact. In curand poate o sa aveti si voi nevoie de pavaje.

SC Globall Design Online SRL CIF 36666256

Str. Narciselor 23 Balotești, Jud. Ilfov CP 075100

Telefon: 0745.434.433

E-mail: contact@globall.ro

Pentru a ”rasfoi” site-ul, este nevoie doar sa dati un click pe cuvintele de mai sus. Cu placere 🙂

 

 

Lasă un răspuns