Rucsacuri pentru barbati: pentru cei care calatoresc mult!

Pentru cei care urmaresc aceasta pagina si citesc articolele pe care le public, cunosc faptul ca jobul meu include foarte multe deplasari la nivel national. Pentru cei care ajung pentru prima data aici si citesc acest articol, ati aflat acum.

Cum sa va spun? Exista avantaje si dezavantaje iar cand alegi sa faci asta pe termen indelungat trebuie sa iti asumi si cateva dezavantaje iar printre cele mai importante pot sa enumar: esti plecat de acasa tot timpul, oboseala cumulata in urma orelor de mers pe drum, lipsa unei vieti personale. Cu toate astea, ce m-a determinat sa aleg sa fac asta?

Eram tanar, nu aveam o relatie stabila iar acasa, pentru mine, insemna oriunde. Eram doar eu, muzica in casti, laptopul in ghiozdan si un troller cu haine. Ma odihneam in aproape orice hotel care imi iesea in cale iar a doua zi munceam. Serile le petreceam in oras. In felul acesta, am cunoscut aproape toate orasele mari ale acestei tari in aproximativ trei ani. A fost o perioada frumoasa si spun ca ”a fost” fiindca, in prezent, nu mai fac asta. Am un job stabil, de birou, cu program luni-vineri de la 09:00 – 18:00. Imi este dor de calatorii?

In prea putine momente! O data cu trecerea anilor, oboseala cumulata se resimte. Uneori tanjeam dupa scenariul in care ajung seara acasa, dupa job, ma trantesc in pat si ma uit la un film, fara grija de a impacheta lucrurile si de a porni la drum intr-o alta locatie a doua zi.

Acum ca am facut un update privind activitatea mea, vreau sa va spun ce dificultati intampinam atunci cand calatoream prin toata tara.

  1. Spalarea hainelor

Purtam cu mine o multime de haine fiind plecat cu saptamanile. Poate azi era soare, cald iar peste doua zile se racea vremea si ploua. Trebuia sa fiu pregatit pentru orice, insa cel mai greu imi era sa spal aceste haine. Primul lucru pe care il faceam dupa ce ma cazam la hotel era sa caut o spalatorie de haine. Foarte putine hoteluri ofereau acest serviciu si eram nevoit sa merg oriunde altundeva in oras pentru a-mi curata hainele.

2. Transportul si bagajul

Avand in vedere ca eram nevoit sa imi transport o multime de lucruri cu mine de fiecare data: obiecte de igiena personala, laptop, haine, lenjerie intima, incarcatoare s.a.m.d, rucsacurile mele au avut de suferit de-a lungul timpului din cauza greutatii si a conditiilor de transport. Nu detin masina personala, deci acestea au fost carate prin autobuze, trenuri, avioane, ocazii etc. La cateva luni, eram nevoit sa imi cumpar un rucsac sau doua noi fiindca cele vechi deveneau imposibil de utilizat. Chiar o data am patit, la iesirea din hotel, in Oradea, sa mi se rupa rucsacul in asa fel incat, ulterior, l-am aruncat la gunoi si mi-am transportat o parte din haine in doua plase.

Deja devenise enervant si am inceput sa caut solutii. Rucsacurile ieftine din comert pe care le gasim la orice magazin de colt de strada nu mai reprezentau o solutie pe termen lung. Defapt, nu au reprezentat o solutie pe termen lung de la bun inceput, dar asa am considerat eu ca este bine si asta am cumparat.

Dupa cele intamplate mai sus, mi-am cumparat un rucsac barbati din material textil la 125 lei, care s-a dovedit foarte calitativ, si pe care il detin si in prezent. Observand calitatea ridicata a produsului dupa utilizarea acestuia timp de doua saptamani, am decis inlocuirea si celorlalte doua rucsacuri pe care le detineam cu unele noi, asadar am achizitionat urmatoarele produse:

– Rucsac barbati din material textil Pack Prince – 139 lei

  • Rucsac barbati din piele naturala – 1499 lei

SC MINIER & POSETTE SRL

Str. Otilia Cazimir Nr. 5A , Sat Valea Ursului,Com.Miroslava, Iasi


 

Lasă un răspuns