Piese Tractor: Pentru utilitatile tale zilnice

Piese Tractor

In sfarsit am trecut la un alt articol la care ma pricep ceva mai bine. De ce? Pentru ca lucrez in cadrul unei firme care se ocupa cu vanzarea si repararea utilajelor agricole. Stiu sa valorific o piesa si stiu ce responsabilitati necesita un tractor sau un utilaj agricol.
Un tractor cat si piesele pentru acesta sunt mult mai scumpe decat cele pentru masini.
Piesele pentru tractoare sunt mai mari, mai „dure” din punctul de vedere al materialului si are o rezistenta mult mai crescuta. Ganditi-va ca cu o masina doar circulam pe drumuri si sosele, pe cand un tractor il punem efectiv la „munca” pe camp, in agricultura.
Acestea sunt create special pentru a avea o durata de functionare mult mai ridicata datorita nivelului de uzura crescut si a multor ore de stres.
O piesa nu se strica asa usor. De obicei, orice piesa la un tractor, se strica din cauza manevrarii incorecte a tractorului, vinovat fiind soferul, nu piesa, calitatea acesteia sau producatorul. De obicei, magazine de specialitate fizice sunt foarte putine in tara, dar in mediul online avem un magazin ideal pentru dvs. Poti comanda oricand, la orice ora, piesa de care ai nevoie, dand click pe imaginea de mai sus, care te va duce direct la magazinul cu pricina. In felul acesta nu mai esti nevoit sa dai comanda de piesa si sa astepti doua, trei saptamani pana-ti soseste de la producator.
Un tractor reprezinta o forta de munca inimaginabila si care nu oboseste niciodata. Singurii care obosesc in toata aceasta treaba sunt oamenii, de a-l conduce pe camp.
Daca vrei sa aflii care este cel mai vechi tractor care este condus pe strazile din Romania, te invit sa dai click pe urmatorul link: http://adevarul.ro/locale/hunedoara/cel-mai-vechi-tractor-circula-strazile-hunedoara-piese-1916-1_5419d8bf0d133766a83670de/index.html. O sa ramai putin mirat de ceea ce vei afla. Asta inca o dovada in plus ca tractoarele trec orice test al timpului prin calitatea acestora.

Lasă un răspuns