Optimizare SEO pentru afacerea ta

SEO este un acronim ce vine de la Search Engine Optimization, expresie care in Limba Romana se traduce ca Optimizare pentru Motoarele de Cautare. Putem spune deci ca SEO este imbunatatirea paginilor web, a site-urilor, pentru motoarele de cautare precum Google, Bing, Yahoo. Mai multe notiuni privind SEO regasesti aici: https://www.targetweb.ro/atelierul-de-seo/.

Mediul de afaceri online a prosperat in ultimii ani, facand ca marea activitate sa se desfasoare in acest mediu, oferind servicii de calitate si confort persoanelor sa comande produse din fata calculatorului. Zilnic se deschid site-uri noi si zilnic iau nastere afaceri in mediul online insa nu este de ajuns ca un site sa fie creat si atat. Acesta are nevoie de un design atragator. Imaginea atrage si vinde, este premisa pe care se merge. Dupa aceasta, site-ul are nevoie de promovare. Cea mai buna promovare se face pe site-urile de socializare (facebook, twitter, g+). Mai mult decat atat, urmatorul pas este link exchange, adica punerea linkului site-ului tau pe mai multe pagini cu PR 1 minim pana la un PR cat mai mare. Site-ul trebuie sa tinteasca si asupra motoarelor de cautare fiindca foarte mult trafic pe site este adus din cautarile pe motoarele de cautare. Aceasta metoda are la baza plasarea corecta a unor cuvinte cheie pe pagina pe care creezi continut. Acestea sunt, in mare, primii pasi pe care trebuie sa-i faci pentru a-ti creste site-ul. Tot ce am enumerat mai sus se numeste „optimizare seo”. Tu faci optimizare Seo pentru site-ul tau? Daca nu stii sa faci optimizare seo de unul singur, atunci sunt firme care se pot ocupa de afacerea ta sa prospere in mediul online si sa iasa in lumina reflectoarelor.
Target Web este una dintre cele mai bune agentii SEO din Romania, cu rezultate excelente pe piata romaneasca si internationala. Cuvintele care le definesc activitatea sunt: seriozitate, excelenta si incredere. O echipa de profesionisti se ocupa de site-ul si afacerea ta pentru ca tu sa devii vizibil pe prima pagina pe motoarele de cautare (google, yahoo, bing etc.).

Printre atu-urile TargetWeb se regasesc:
– echipa interna de copywriting
– agentia Target Web are parteneriat cu peste 700 de blogeri si jurnalisti din Romania
– specialisti SEO cu experienta in ecommerce, inclusiv integrare feed-uri magazine online, in baze de date, programare si design, marketing afiliat, comparatoare, de preturi, etc
– agentia are peste 10 ani experienta in servicii SEO
– este una dintre cele mai cunoscute agentii SEO in Romania
– agentia garanteaza rezultate de top in motoarele de cautare
– agentia are in portofoliu branduri mari dar si startup-uri, si are bugete adaptate pentru fiecare client

 

Prima intrebare pe care mi-am pus-o atunci cand am deschis primul blog a fost: Cum voi deveni vizibil pe google pentru a atrage cititori? Inainte de a face optimizare SEO, pentru bloggeri este foarte important sa existe continut unic si de calitate. Daca nu exista continut, daca este plagiat, daca nu postezi articole noi cu regularitate vei ramane un zero sau…aproape un zero. Daca nu faci acest lucru, practic…nu ai ce sa optimizezi pentru a fi cunoscut iar banii investiti in campanie de publicitate, nu o sa ti-i scoti niciodata.

Daca doresti sa pornesti la drum in lumea bloggingului, incepe sa scrii. Investeste timp si resurse in ceea ce te priveste, apoi incepe sa te gandesti la optimizare SEO. Lasa sa treaca cateva luni, in acest timp, poti fi atent la colegii tai de breasla si cum procedeaza pentru a fi cunoscuti in mediul online. Se spune ca nu redescoperim noi, acum, roata si invatam de la altii cum se face.

Este de retinut faptul ca atunci cand faci optimizare seo pe propriul cap, greselile se platesc. Nu platesti la propriu bani, dar site-ul tau poate pierde PA, PR sau AR, factori foarte importanti in vizibilitatea pe motoarele de cautare. De aceea este recomandat sa angajam personal calificat in domeniu sa se ocupe de asta. Orice site sau companie online mare si care se respecta au un departament SEO. Pe tine ce te opreste sa te realizezi in mediul online daca tot pornesti pe acest drum?

Pasii pentru drum sunt pregatiti de specialisti. Trebuie doar urmati ca la carte si facut ceea ce este necesar. Tu te-ai pregatit? Incepe sa te afirmi si sa te faci cunoscut in mediul online.

Lasă un răspuns