Mancare pentru caini – Elementul principal pentru o viata sanatoasa

Hrana caini – Petsmag.ro

Cainele pe care il avem reprezinta cel mai bun prieten si face parte din familie. Il iubim nespus de mult si ne-am atasat emotional de acesta. El este mereu atent cu noi si vrea sa-i oferim atentie. Practic, de ce are nevoie un catel? De iubire, de atentie, de putin timp dedicat lui, igiena corespunzatoare si hrana de caini adecvata de la PetsMag.
Daca de primele elemente ne asiguram ca le are si se bucura de prezenta noastra indelungata langa el, cum ramane cu hrana?
In cazul in care iti hranesti cainele cu resturile tale de mancare, faci cea mai mare greseala. Aceasta este daunatoare de cele mai multe ori animalului tau de companie iar, uneori, poate fi otrava pura pentru acesta. Multi caini ajung pe mana medicilor veterinari din cauza resturilor de mancare pe care stapanii acestora le-au oferit-o. Nu exista scuze in aceasta cauza fiindca informarea este disponibila oricui. Internetul este o sursa de unde te poti documenta gratuit despre hranirea cainelui. Exista doar neinteres si inconstienta. Tu vrei ca animalul tau de companie sa ajunga bolnav intr-un cabinet veterinar? Sunt sigur ca nu, asa ca informeaza-te inainte de a face ceva ce crezi ca este bine, dar defapt nu e.
Pe piata exista mancare speciala pentru caini. Aceasta contine toate vitaminele, proteinele, glucidele si lipidele de care are nevoie un caine pentru a creste sanatos si pentru a asigura nutrientii de care are nevoie pentru activitatea lor zilnic. Cum mancarea lor nu este buna pentru noi, nici mancarea noastra nu este buna pentru ei. Sunt sigur ca dupa ce citesti acest articol, nu o sa mai faci greseala de a oferi cainelui tau resturi de mancare. Defapt, acesta este scopul acestui articol, sa informeze populatia si sa-i indemne pe oameni sa cumpere mancare speciala pentru caini. Avand grija de cainele familiei, te poti bucura o perioada mai indelungata de acesta. Un caine care este hranit cum trebuie si este sanatos va trai mai mult si va fi mai fericit. Universul cainelui il reprezinta stapanul iar atentia acordata lui, pentru el, reprezinta TOTUL! Daca intr-un moment al zilei uiti ca ai acasa un caine, acesta nu uita niciodata ca are un stapan care-l iubeste. Acesta te va astepta de fiecare data si se va bucura, dand din coada, cand te vede intrand pe usa casei.
Personal, prefer cainii decat orice alt animal de companie. Acesta este cel mai credincios animal si atunci cand esti suparat, te simte. Eu am avut un catel care, atunci cand eram suparat, venea si ma lingea pe mana. Cum sa nu-i iubesti? Mi se rupe sufletul cand vad alti oameni ca ii neglijeaza si aici intra si etapa cu mancarea. De acestia trebuie sa avem grija ca si cum am avea grija de un bebelus, numai asa putem sa ne bucuram de prezenta acestora mai mult timp langa noi.
Daca vrei sa stii cati oameni cumpara mancare speciala pentru caini, te invit sa dai click pe urmatorul link: http://stirileprotv.ro/stiri/social/30-dintre-romani-au-un-animal-de-companie-cat-cheltuiesc-lunar-pentru-hrana-si-intretinerea-celui-mai-bun-prieten-al-lor.html

Lasă un răspuns