Magician de evenimente

      In lumea asta exista magicieni de weekend, magicieni de spectacole si magicieni de zi cu zi (aceia care reusesc sa faca totul ca prin magie).
      Weekendul trecut mi-a fost dat sa vad un magician in actiune, acel tip de magician care reuseste, prin orice truc pe care-l are la indemana sa faca show, indiferent de locatie.
     Am fost prezent la un eveniment special, mai exact aniversarea varstei de 18 ani a unui prieten, eveniment sustinut intr-un local. A fost o idee buna aceea de a stinge monotonia de muzica, dans si mancare, prezente la orice eveniment cu un magician care sa ne descreteasca fruntile si sa ne faca sa fim atenti aproape o ora la el si micile lui trucuri.
Am fost cu totii atat de tacuti si am asteptat fiecare moment cu nerabdare. Ne intrebam ”Acum, ce o sa mai faca?” si urmaream cu atentie ca, poate, poate, vom gasi o greseala a maestrului. Nici gand! Totul a fost perfect. Cred ca noi, spectatorii am avut mai multe emotii decat magicianul, fiind obisnuit cu scena si publicul, acesta s-a desfasurat in largul sau, facand abstractie de prezenta noastra.
A fost un spectacol pe cinste iar ideea aceasta de petrecere trebuie share-uita mai departe.
Anul acesta, in luna iunie, am de gand sa organizez o petrecere pentru implinirea varstei de 24 de ani.
      Desi nu este considerat corect sa copiem, am intentia de a aduce un magician evenimente, pentru ca invitatii sa aiba aceeasi reactie pe care am avut-o si eu cand am vazut momentul de magie, sa se bucure alaturi de mine si sa urmareasca un spectacol pe cinste desfasurat chiar in fata lor. Astfel, ideea de a fi diferit prinde contur si lasi amintiri placute in memoria invitatilor. La fiecare petrecere vom reveni, cu drag, iar si iar.

Lasă un răspuns