Jocuri educative de la Bebeluc.ro potrivite pentru copii de pana la 6 ani

Jocuri educative de la Bebeluc.ro potrivite pentru copii de pana la 6 ani

 

Știm că jucăriile contribuie foarte mult la dezvoltarea copiilor, astfel că trebuie alese cele potrivite pentru vârsta, dexteritatea și capacitatea celui mic.

 

Orice copil transformă orice obiect care ajunge în mâinile lui într-o jucărie. Îl analizează, îi testează rezistența la presiune strângându-l în mâini, devine curios, iar din acel moment imaginația începe să se dezvolte.

 

Cu toate acestea, jucăriile ideale pentru copii trebuie adaptate în funcție de capacitatea lui de înțelegere, de vârstă, pentru că acestea trebuie să îi stimuleze abilitățile intelectuale, lingvistice și fizice. Așadar, ce trebuie să luați în considerare atunci când alegeți jucăriile pentru copii și care sunt cele potrivite, veți putea citi în rândurile care urmează.

 

       Ce să luați în considerare atunci când alegeți jucăriile

 

Fie că le oferiți cadou sau le cumpărați pentru propriul copil orientați-vă către acele jucarii educative care le oferă nu doar distracție, ci și ocazia să învețe lucruri noi. Desigur că și preferințele copiilor trebuie luate în considerare. Încă de la vârste fragede cei mici au culori preferate, eroi preferați, anumite animale, jucării de diferite dimensiuni și așa mai departe. Deci, ținem cont și de aceste aspecte.

 

Preferați un magazin care are o gamă versatilă de jucării pentru că aveți posibilitatea de a alege mult mai ușor. Magazinul online bebeluc.ro vine cu o gamă largă de jocuri și jucării care de care mai interesante și mai atractive. Partea bună că aici veți găsi jucării pe categorii de vârstă. Majoritatea sunt educative, care stimulează inteligența, îndemânarea și imaginația, ce îl ajută pe cel mic să își dezvolte abilitățile.

 

Dacă sunteți în căutarea unor jucării pentru copii de până la 6 ani, orientați-vă către cele sigure, ce nu conțin piese mici pentru a nu exista pericol de sufocare sau de accidentare. Este important să evitați jucăriile care stimulează violența. Optați mai degrabă pentru set constructie pentru copii. Sunt captivante și de cele mai multe ori și părinții se alătură copiilor pentru a se juca împreună. Cei mici au ocazia să își testeze limitele, răbdarea, imaginația și îndemânarea.

 

      Jucării în funcție de vârstă

 

Dacă sunteți în căutarea unor jucării pentru bebeluși, în gama de la Bebeluc.ro veți găsi +1000 idei pentru această categorie. Jocuri de îndemânare, de construcție, de dexteritate, centre de activități și așa mai departe. Toate care mai de care mai colorate și mai captivante.

 

Pentru copii între 3 și 5 ani puteți opta pentru jocuri de rol și imaginație, instrumente muzicale, seturi cu alfabet și culori, seturi cu numere, puzzle-uri cu diferite personaje animate și așa mai departe.

 

La vârsta de 6 ani cei mici deja devin puțin „mai mari” și au capacitatea de a înțelege mult mai bine ce se întâmplă în jurul lor. Așadar, aici puteți alege cărți de joc cu adunarea și scăderea, jocuri interactive, jocuri de strategie, cărți de colorat, jocuri de sortare și multe altele.

 

Decoperiți-le pe toate în gama de la Bebeluc.ro!

 

Date de contact:

 

Lasă un răspuns