Iarna aceasta o salopetă muselina pentru bebeluși de la Little Prints este ideală

Iarna aceasta o salopetă muselina pentru bebeluși de la Little Prints este ideală

 

 

 

A venit vremea să schimbăm garderoba de toamnă cu cea de iarnă. De la mic la mare începem să probăm hainele de anii trecuți pentru a ne asigura că ne mai vin. Cele mai multe dintre ele însă trebuie înlocuite cu altele noi, mai ales în rândul celor mici, care cresc foarte repede.

 

Atunci când vine vorba despre bebelușii de 1 an, vorbim despre primul lor Crăciun, deci garderoba trebuie completată total.

Cert este că cei mici au nevoie de protecție împotriva frigului, deci de haine potrivite pentru acest sezon. În magazinul online littleprints.ro părinții pot găsi articole vestimentare, ideale pentru iarnă.

 

Little Prints, partener de încredere pentru părinți și bebeluși

 

Little Prints este un magazin online ce vine cu un stoc variat de produse. Calitatea lor este ireproșabilă. Realizate din materiale atent alese pentru ca bebelușii să fie protejați. Indicat în această perioadă este să achiziționați o salopeta muselina pentru bebelusi. Este călduroasă, iar cei mici se vor simți foarte confortabili. Aceasta este realizată din bumbac organic 100%. Un material hipoalergenic, ce ferește pielea de alergii și iritații. În plus, pielea va respira și nu va transpira. Mai mult decât atât, bumbacul este un material foarte rezistent indiferent de numărul spălărilor și purtărilor.

 

Majoritatea articolelor vestimentare de la Little Prints sunt realizate din bumbac, fapt pentru care oferă încredere tuturor părinților care achiziționează de aici.

 

Cu ce ne mai surprinde Little Prints

 

Gama de produse este mult mai vastă. Părinții mai pot găsi aici accesorii pentru cap, șosete, încălțăminte și multe altele de acest gen. Vorbim de aceeași calitate premium la fiecare produs pentru ca cei mici să fie și să se simtă confortabil.

 

Un lucru de apreciat la acest magazin este faptul că în permanență vine cu noutăți. Ba mai mult decât, există și o rubrică specială în acest sens unde gama de produse este reactualizată în permanență. Desigur că nu vorbim doar despre articole vestimentare.

Little Prints este recunoscut și pentru alte produse inedite. Suzetele spre exemplu au făcut furori chiar și în rândul persoanelor din showbizul românesc.

 

Brandul Bibs, căci despre el este vorba, vine cu o gamă specială de suzete pe care cei mici le adoră. Asta pentru că designul lor este unul inedit. Tetina imită sânul mamei pentru ca bebelușul să se simtă în siguranță. În plus, suzetele sunt realizate din materiale precum silicon alimentar sau latex, materiale sigure ce nu conțin substanțe toxice. Părinții pot alege din zeci de culori și modele în funcție de preferințe.

 

Seturi de diversificare pentru mese fericite

 

Nu putem să nu amintim despre seturile de diversificare, special create pentru această perioadă. Acesta este format din boluri, farfurii, tacâmuri, pahare și bavete.

Realizate din silicon moale și flexibil pentru siguranța micuților. Din nou, aici vorbim despre un design special unde bolurile și farfuriile sunt dotate cu ventuze pentru a se fixa de masă.

Bavetele sunt în formă de marsupiu pentru ca resturile de hrană din gurița micuțului să nu mai ajungă pe haine.

 

Toate acestea și multe altele sunt prezente în magazinul Little Prints, din dragoste pentru copii.

 

Date de contact:

 

[email protected]

Lasă un răspuns