De unde mai cumparam carti

      De cand ma stiu mi-a placut sa citesc. Oricand, oriunde, cu orice ocazie ma regasesc, ma refugiez in lectura. E o senzatie pe care nu o pot descrie, pe care orice cititor pasionat o cunoaste. Cum aceasta sete de cunoastere, aceasta pasiune pentru lectura trebuie alimentata mai ceva decat un viciu, va intreb pe voi toti acum: de unde va mai cumparati carti?

 

     Am ajuns intr-o etapa in care, cu toate ca exista foarte mult optiuni, pur si simplu nu stiu de unde sa aleg.
     Librarii fizice, anticariate, biblioteci, dar si abonamente si newsletter-uri la edituri si librarii online. De toate ma
folosesc pentru a cumpara sau imprumuta volumele cu care ma delectez.
A inceput totusi sa fie mai putin comod sa ajungi la o librarie in oras. Traficul este sufocant, pierzi pe drum prea mult timp si poate ca nici nu gasesti acele carti pe care le cauti. Asa ajungi sa te hotarasti sa cauti si alternative.
     Din fericire exista si varianta online-ului.
Site-uri de unde poti cumpara cartile dorite, versiuni electronice (e-book) ale
cartilor, librarii sau chiar edituri care isi prezinta ofertele in mediul virtual. Nu pot sa zic ca le-am descoperit recent, pentru ca tot timpul caut noutati de citit, titluri si volume interesante, recomandari si aparitii de la
autori mai mult sau mai putin cunoscuti.
     Unde am gasit carti bune si ce va recomand
    Ar dura prea mult daca as incepe sa va enumar toate site-urile si librariile online de care ma ajut pentru a gasi volumele preferate. Totusi, vreau sa mentionez site-ul editura-foryou.ro. Mi l-a recomandat o cunostinta cu care impart aceeasi pasiune pentru citit si tin sa vi-l recomand la randul meu.
     Aici am gasit cateva titluri care mi-au trezit interesul. In cadrul site-ului librariei online sunt disponibile peste 400 de carti care chiar merita parcurse. In plus, tot aici am reusit sa gasesc volume
pe care de obicei in librariile fizice nu le intalnesti prea des. Iata o lista de carti pe care mi le-am comandat si pe care vi le recomand:
Epuizare totala. De ce te simti istovit si ce sa faci, ca sa-ti revii – Joan Borysenko, Dr. Eliberarea. Dincolo de limite, dincolo de sine – Catalin Manea
Cand totul se schimba, schimba totul. In vremuri tulburi, o cale catre pace – Neale Donald Walsch
Cum sa ierti atunci cand nu poti – Jim Dincalci, Dr. Cartea secretelor.
Sa deblocam dimensiunile ascunse ale vietii – Dr. Deepak Chopra
    Pe lista mea ar mai fi multe titluri, insa deocamdata le voi citi doar pe acestea. Stiu ca sunt carti valoroase, care ajuta pe oricine la o mai buna constientizare a relatiei dintre corp, minte si spirit, din numeroase perspective.
    Simplu si usor, mi-am comandat aceste volume pe care prin librariile fizice nu le-am vazut decat rareori. E o alternativa comoda, livrarea e rapida si nu trebuie sa astept prea mult pana cand ma pot lectura randurile scrise de acesti ganditori care au schimbat pur si simplu paradigmele, prin raspandirea de mesaje deosebite.
    Voi ce mai cititi si de unde va mai cumparati carti?

Lasă un răspuns