De unde imi cumpar Laptop, Tablete & Telefoane?

Fac parte din generatia care s-a nascut si a crescut o data cu tehnologia. Imediat dupa revolutia care a avut loc in Romania in anul 1989, am aparut pe lume iar in jurul meu tehnologia a inceput sa isi faca aparitia in Romania si sa se dezvolte in timp o data cu mine. Poate si din acest motiv am fost pasionat de tehnologie, am iubit calculatoarele, tabletele si telefoanele mobile. Am fost fascinat de toate aceste lucruri de la o varsta frageda si am incercat sa tin pasul avand mereu ultimele aparitii in materie de electronice pe cat de mult posibil.
Desi au trecut atat de multi ani si am crescut, inca sunt pasionat si imi cumpar frecvent telefon mobil, tableta si laptop. Totusi, sa nu va ganditi ca doar cheltui bani pentru aceste achizitii. Jobul meu se desfasoara cu ajutorul acestor instrumente de lucru si pot spune ca imi produc bani. Tocmai de aceea, sa am un laptop eficient, un telefon si o tableta capabile sa isi faca treaba si sa ma ajute in activitatea de zi cu zi sunt esentiale pentru mine.

Ultima achizitie pe care am realizat-o a fost un laptop. La fiecare doi ani reuseam sa imi schimb laptop-ul cu unul nou, exceptie facand de aceasta data cand au trecut trei ani de la ultima achizitie. Laptop-ul meu vechi nu era tocmai batran, dar intotdeauna exista loc de mai bine, de optimizarea procesului de lucru si scurtarea timpului in efectuarea taskurilor zilnice.

Achizitionarea unui laptop nou nu inseamna si achizitionarea, la pachet, a unor periferice esentiale. Acestea se achizitioneaza separat, contra cost. Probabil deja va ganditi la costuri ridicate, dar nu este adevarat. Am sa va prezint trei periferice achizitionate de mine recent, raport calitate-pret foarte bun, si de care ma declar pe deplin multumit.

  1. Mouse Wireless ultra slim alb: 25 RON

Este un mouse micut, suprafata lucioasa, usor de manevrat. Conectarea la laptop este wireless (nu este necesara conectarea prin cablu USB). Tot ce mai ai nevoie sa faci, dupa ce il cumperi, este sa ii adaugi cateva baterii si este gata de utilizare. Rotita prezenta in partea de sus – centru, intre butoanele de click dreapta, respectiv click stanga, te va ajuta sa scrollezi continutul web rapid si eficient. Pretul este foarte decent pentru un mouse. La banii acestia, ma asteptam ca imi voi cumpara un mouse clasic cu conexiune prin cablu.

 

2. Casti audio bluetooth wireless pentru pc,tableta si telefon mobil – 59 RON

Sunet clar, conexiune fara cablu iar marele beneficiu il reprezinta faptul ca aceeasi pereche de casti o folosesc atat la laptop, tableta si telefon. Conectarea acestora se realizeaza prin cele doua tehnologii disponibile: bluetooth si wireless. Le folosesc acasa, la birou cat si pe drum. Le folosesc ascultand muzica sau vorbind in conferinte video. Din cand in cand mai ascult radio fm pentru ca…da…au radio fm inclus.

          3. Hub USB 2.0 cu 4 porturi – 24.99 RON

Este ultimul de pe lista, dar asta nu inseamna ca este mai lipsit de importanta. Laptop-ul pe care il detin are doar doua porturi USB, care nu imi sunt suficiente pentru toate perifericele pe care le detin. Un astfel de hub ma ajuta sa imi conectez si alte periferice, cum ar fi: carmera web, microfon, scanner de mana iar cu ajutorul unui port imi incarc castile wireless de mai sus.

Mai multe detalii despre magazinul de unde imi cumpar perifericele pentru calculator vei gasi si pe pagina lor de facebook, accesand urmatorul link: https://www.facebook.com/SelGotRomania/.

 

Lasă un răspuns