Cum am ajuns in instanta?

Pentru cei care nu stiu istoria revistei pe care am avut-o, in urma cu cativa ani am ajuns in instanta pe motiv deoarece am plagiat numele revistei. Cel putin pentru asta eram acuzat.

Desi aveam revista inregistrata si toate actele in regula, cineva s-a gasit sa ca poate scoate bani de la mine, asadar a actionat in instanta impotriva proiectului meu. Am ramas total surprins de instiintarea primita si am inceput sa caut solutii pentru a finaliza cu succes procesul intentat.

Cum au decurs actiunie mele in instanta?

Pentru inceput am centralizat toate actele pe care le detineam si de care aveam nevoie la dosar. Ulterior, am crezut ca voi merge acolo si ma voi reprezenta singur, dar un proces este de o complexitate sporita si nu eram foarte sigur pe mine ca voi reusi, desi, in sinea mea, stiam ca am dreptate.

Am cautat informatii care ma puteau ajuta pe internet. Parerile erau impartite si majoritatea care au trecut prin asta, recomandau sa ai un avocat bun care sa te reprezinte in proces. Panica deja incepuse sa se instaleze. Era pentru prima data cand trebuia sa pasesc pe holurile unui tribunal si sa particip activ la un proces. De ce trebuie sa trec prin asta?

Dupa doua zile in care am tot ezitat sa caut un avocat, m-am gandit ca alta varianta nu am daca vreau sa castig acest proces. Asadar, am apelat la un cabinet de avocatura din Sibiu despre care auzisem si despre care am citit feedback-uri de la alti oameni care au colaborat cu acest cabinet, oameni care s-au declarat multumiti de serviciile si costurile practicate. Deja incepeam sa ma linistesc cu fiecare feedback pe care il citeam. Erau foarte multi oameni care se aflau in situatia mea, care au fost speriati la inceput si care au castigat procesele in care au fost implicati.

Nimeni nu isi doreste sa treaca prin procese intentate in instanta, dar suntem nevoiti pentru a ne face dreptate.

Am sunat si am stabilit o intalnire in care trebuia sa prezint cazul meu si dovezile. A durat doar cateva zile pana cand m-am vazut cu viitorul meu avocat. Acesta m-a asigurat de castigarea procesului, sa am incredere fiindca sunt pe maini bune. Pot spune ca asa m-am si simtit dupa discutia avuta cu acesta.

Deruland pe repede inainte evenimentele, vreau sa informez faptul ca procesul a decurs asa cum ne asteptam. Am avut castig de cauza. Drepturile si proiectul mi-au fost protejate de cel mai bun cabinet de avocatura din tara. Consider ca oricine are nevoie de sprijin juridic, ar trebui sa apeleze cu incredere la acest cabinet.

Drept urmare astazi ne aflam in continuare aici iar dvs. cititi articolele publicate de noi. Ce poate fi o dovada mai clara de atat ca am castigat procesul?

Multumim prin aceasta cale cabinetului de avocatura pentru profesionalismul de care au dat dovada si vom apela cu incredere de fiecare data cand va fi nevoie la serviciile acestora.

Cred ca suntem cu totii pregatiti sa mergem in instanta (atunci cand este cazul) cand avem langa noi un avocat care sa te reprezinte cu profesionalism.

 

 

 

Lasă un răspuns