Creare magazin online simplu si rapid

Ma uitam zilele trecute la un material pe o cunoscuta platforma de video streaming  despre afaceri care au pornit de la o simpla idee iar oamenii nu stiau de unde sa inceapa sau ce trebuie sa faca, dar dispuneau de resursele financiare necesare pentru a porni la drum in domeniul afacerii sale. Acestia contactau firme care se ocupau de start up si ofereau tot suportul pornirii afacerii cat si pe toata durata dezvoltarii sale.

Daca in urma cu multi ani munca fizica depusa era mult mai mare fiindca ne raportam la locatii fizice in care se desfasura activitatea companiei, in prezent multe afaceri s-au mutat in online iar sapa secolului XXI a devenit laptopul.

De ce am nevoie pentru un magazin online la cheie?

Prin platforma ecommerce Blugento totul a devenit mai simplu si mai rapid. Nu este necesar sa cunosti limbaj de programare, design sau html. Poti plati lunar, in functie de nevoile tale, si sa ai un magazin online primit la cheie. Tot ce trebuie sa faci este sa te ocupi de adaugarea produselor pe site si de prelucrarea comenzilor primite, asta daca nu iti angajezi o persoana care sa faca acest lucru.

Tot ce iti pot spune este ca inainte de a detine un magazine online, nu am mai lucrat niciodata in domeniu si tot m-am descurcat. Platforma este intuitiva iar dupa ce te joci cu butoanele pe care le ai la indemana si afli ce fac fiecare, administrarea magazinului tau va deveni joaca de copil. In cazul nefericit al aparitiei unei probleme tehnice, nu trebuie sa iti faci griji. In banii pe care ii platesti lunar beneficiezi si de suport tehnic si asistenta 24/7.

Magazin online - Blugento
Magazin online – Blugento

Daca nu esti convins de pachetul de care ai nevoie, poti vorbi cu un consultant sau poti solicita un demo de magazin.

Avand in vedere costul destul de redus care trebuie achitat lunar pentru a putea detine un magazin propriu pregatit in cel mai scurt timp sa vanda si sa aduca profit, tot ce iti mai ramane sa faci este sa plasezi o comanda pe site si sa fii pregatit sa incepi munca. Probabil esti satul de statutul de angajat si vrei sa pornesti pe propriul drum, sa incepi sa produci pentru tine si sa te bucuri in totalitate de profitul propriei companii.

Raportandu-ne la perioada mai dificila prin care trecem, putem observa ca foarte multe afaceri s-au mutat in online pentru a putea supravietui. Starea de urgenta prin care am trecut a mutat toata activitatea in online. Pana si cei mai sceptici oameni care nu aveau incredere in a comanda ceva pe internet au fost nevoiti sa o faca.

Incetul cu incetul, impreuna vom putea face din online un business si un mod de a ne usura viata. Internetul este creat pentru a ne ajuta, pentru a elimina din efortul deplasarilor si de a avea acces la orice printr-un click distanta. Tu cat de pregatit esti sa pornesti o afacere in online? Ai observat un potential in Romania de a face bani din online?

 

Blugento SA

Henri Barbusse 44-46, CBC2, Cluj-Napoca, Cluj, România
CUI: RO36072180

Blugento este un produs al Blugento SA

Vânzări și Relații cu clienții

Orar: Luni-Vineri: 9:00 – 17:00

Telefon: 037 788 1060 / 0755 068 401

E-mail: contact@blugento.ro

Suport Tehnic

Orar: Luni-Vineri: 9:00 – 17:00

Telefon: 0745 234 569

E-mail: support@blugento.ro

Suport / Live Chat: suport.blugento.ro

 

 

Lasă un răspuns