Ce trusa de machiaj sa-i cumpar sotiei mele de ziua ei?

De obicei, barbatii sunt panicati cand se apropie ziua sotiei lor deoarece nu stiu ce sa-i cumpere cadou, de ce are nevoie aceasta si cu ce sa o multumeasca. In cazul meu, stiu ce are nevoie, dar nu stiu sa constat anumite diferente intre produse.

Sotiei mele ii place sa se machieze si in fiecare dimineata are un lung ritual in fata oglinzii in care se machiaza inainte de a merge la lucru. Ea desfasoara aceasta activitate nu doar ca vrea sau ca este mai mult sau mai putin necesar, dar ii si place foarte mult. Daca mie sau tie ne place sa savuram o cafea dupa ce ne trezim dimineata linistiti la o terasa, ei ii place sa isi petreaca o ora in fata oglinzii pentru a se machia. Aceasta rutina o linisteste mult si o ajuta sa aiba o zi productiva.

Ce cadou ii cumpar sotiei mele?

Cadoul o sa fie format din mai multe cadouri, dar cel mai esential il reprezinta o trusa de machiaj pentru femei. La prima vedere pare foarte simplu si sigur va ganditi sa comand o trusa de machiaj random de pe site fiindca oricum nu cunosc diferentele intre ele (decat cele vizibile ca numar de nuante disponibile), numai ca sotia mea este putin pretentioasa la acest capitol.

Aproape de fiecare data, cand ramane fara anumite nuante de culori in trusa de machiaj, o arunca si isi cumpara o alta de la un alt producator pe baza de anumite criterii pe care…doar ea le cunoaste. Asadar, nu orice trusa de machiaj este buna pentru sotia mea si nu-mi doresc cadoul meu sa ajunga neutilizat sau sa fie utilizat doar pentru ca este un cadou si este oferit de mine. Sotia mea trebuie sa primeasca cadou o trusa de machiaj care sa-i placa si sa o utilizeze cu drag.

Asadar, am inceput sa caut solutia pe internet deoarece la un search rapid pe google gasim toate informatiile de care avem nevoie. Am inceput sa citesc si sa ma documentez. Va divulg faptul ca doua zi doar am stat, m-am informat si am invatat o multime de lucruri despre trusele de machiaj (asta ca sa va dati seama cat de mult imi iubesc sotia).

Ce trusa de machiaj am ales?

Mi-a fost greu sa aleg printre sute de produse de aceeasi gama si cu diferente mici intre ele, atat ca produse cat si pret. Intr-un final m-am oprit la doua dintre produse, pe care vi le arat si voua.

Prima este o trusa de machiaj de tip portofel care contine 52 de farduri pentru pleoape, 6 rujuri de buze, 4 farduri de obraz, 2 pudre de ten si 5 aplicatoare cu buretel duble. La o prima impresie este o trusa completa de machiaj, o trusa profesionala si ideala pentru a o oferi cadou sotiei. Pretul de achizitie al acesteia pentru tot ce ofera si am enumerat mai sus este de doar 103.50 lei, produsul aflandu-se intr-o campanie in prezent, marcat cu discount.

Al doilea produs la care m-am oprit initial a fost o cutie metalica Vegan Beauty care contine urmatoarele: 20 x fard pleoape; 3 x fard de pleoape cremos; 14 x luciu de buze; 4 x fard obraz; 3 x pudra compacta; 1 x creion contur buze; 2 x creion contur ochi; 2 x aplicator fard pleoape cu buretel dublu; 1 x pensula mare pentru fard obraz; 1 x accesoriu perie pentru sprancene; Oglinda.

La fel ca si in cazul primei truse de machiaj, acest set este complet si ofera tot ce ai nevoie. Este profesionala si arata bine, mai ales datorita cutiei in care se regasesc depozitate toate cele enumerate mai sus. Pretul (poate datorita cutiei de depozitare) este putin mai ridicat in acest caz, mai exact 140.40 lei, acest produs regasindu-se tot intr-o campanie de reduceri fiind marcat cu discount.

Care a fost decizia finala? Prima varianta! Desi a doua mie, personal, mi-a placut mai mult, mi-am dat seama ca sotia mea isi putea cumpara oricand o trusa de machiaj cu cutie de depozitare si nu a facut-o. Toate trusele pentru machiaj pe care le-a detinut pana in prezent au fost de tip portofel. Asadar, nu mi-am dorit sa risc si sa schimb ceva ci mi-am dorit sa merg la sigur cu acest cadou de care a fost foarte bucuroasa cand l-a primit.

Instagram: https://www.instagram.com/mycosmetics.ro/

 

Lasă un răspuns