Ce poți face mai mult decât organizarea înmormântării? Află despre servicii-funerare-nonstop.ro

Vine fatidicul moment în care îți iei rămas bun de la un om drag. Sau nici măcar atât nu ți se permite. Pentru că moartea vine și nu întreabă, moartea nu iartă, ci fură suflete. Dincolo de tristețea acestor momente, așa cum este și evident și firesc, mai poți doar onora amintirea celui plecat din lumea pământească.

 

Așadar, când esti in cautare de servicii funerare Bucuresti primul gând este să asiguri cele necesare pentru a pregăti privegherea. Tradițional vorbind, acesta este timpul rămas pentru ca familia îndoliată să își ia rămas bun de la defunct. Privegherea îți permite și timpul necesar să organizezi totul ca la carte. Ce poți face în plus?

 

Ai la îndemână servicii non stop

 

Unul din marile avantaje de a lucra cu o agenție precum Adysim – cu pagina oficială servicii-funerare-nonstop.ro – este accesul la serviciile lor non stop. Nu știi niciodată când ai nevoie să apelezi la echipă la primele ore ale dimineții. Sau târziu în noapte. Indiferent că vei solicita preluarea de acasă sau din alt loc, poți conta pe o astfel de echipă.

 

În plus, asta îți ușurează și ție munca, în sensul în care nu mai aștepți ore bune până când trece noaptea pentru a începe pregătirile ce se impun.

 

Ce poți face mai mult decât simpla organizare a unei înmormântări

 

Durerea acelor momente te fac să simți nevoia de a spune lumii întregi despre suferința ta. Se spune că încercând să compensăm cu faptul că nu putem schimba cu nimic situația dată, vom alege ceva extravagant. Vom prefera să epatăm și să facem că înmormântarea în cauză să fie expresia iubirii față de cel plecat. Pentru că nu va putea pleca din această lume fără să fie un eveniment marcant.

 

Poți alege închirierea unui capac frigorific. Mai ales pe timpul verii când temperaturile exterioare defavorizează modul în care poate fi conservat trupul neînsuflețit, capacul frigorific este ideal. Asta te va ajuta să eviți cazul în care păstrezi capacul sicriului închis, din motive raționale, igienice și de bun simț.

 

Mai poți de asemenea să alegi un sicriu din gama premium. Este ultima așa-zisă extravaganță pe care o poți face pentru cel plecat dintre noi. De la Adysim ai atât pachete funerare cu sicrie incluse și alte servicii, fie alegi individual sicriul. Ai în ambele cazuri variante economice până la cele de lux, de toate pentru toate tipurile de bugete.

 

Nu în cele din urmă, ar fi bine să ai în vedere ce ține de transportul funerar. Nu doar pentru defunct mașina corespunzătoare. Poți alege un dric modern să spunem așa, poate chiar o limuzină. Alege să asiguri și transportul funerar pentru cei prezenți la evenimentul funerar, astfel încât să fii practic și să ai aproape pe toți cei care își doresc un moment de rămas bun emoționant.

 

Contact:

0731 639 210

0768 639 219

info@adysim.ro

Localizare

Șos. Colentina 375 & 389

Bd. Eroilor 90A – Voluntari

Șos. București-Urziceni 193, Afumați – Ilfov

Str. Codalbiței 43, București, sector 2

 

 

Lasă un răspuns