Căutați prețuri bune la ochelarii de vedere? La EXPERTOPTIC veți găsi

Căutați prețuri bune la ochelarii de vedere? La EXPERTOPTIC veți găsi

 

 

 

 

Din momentul în care vă este recomandată purtarea ochelarilor de vedere deveniți mai alerți cu privire la cât de prețioasă vă este vederea. În egală măsură, sunteți atenți la faptul că acum aveți o decizie importantă de luat: alegerea ochelarilor de vedere.

 

Cauti preturi ochelari de vedere? La EXPERTOPTIC sunt disponibile variante pentru toate bugetele, de la cele modeste și până la cele generoase. Sunt comercializate aici branduri diverse, de la Furla la Guess, de la Ray-Ban la Silhouette. Adică unele dintre cele mai căutate branduri de nișă.

 

În oricare din cele șase locații sunt disponibile rame de ochelari pentru toate preferințele

 

Atunci când vă achiziționați ramele pentru ochelari aveți fel de fel de pretenții. Poate că la prima alegere este cu atât mai dificil, pentru că nu știți prea detaliat care sunt criteriile mai importante de care să țineți cont. În orice caz, este de preferat să mergeți la fața locului și să probați. Partea practică este cea care primează și vă demonstrează real ce este potrivit pentru chipul dumneavoastră. De ce spunem asta? Pentru că alegerea acestor accesorii ar trebui să țină cont de toate trăsăturile chipului și ce formă și culoare vin în armonie cu acestea.

 

Consilierii din cadrul magazinelor EXPERTOPTIC au experiența și disponibilitatea necesare pentru a vă ajuta. Veți fi sfătuiți să alegeți în funcție de culoarea părului, a ochilor și a tenului, în funcție de puntea nazală, printre altele. Desigur că fiecare dintre dumneavoastră are și alte aspecte avute în vedere, de la preț la preferințe de culoare. Așadar, ținând cont de toate acestea, puteți proba în magazine și în final alegeți ce corespunde 100% cu dorințele dumneavoastră. Cert este că de la EXPERTOPTIC aveți ce alege.

 

Consult gratuit!

 

De asemenea când aduce în discuție oferta acestui lanț de magazine de optică medicală vorbim despre faptul că pune la dispoziția clienților consultul optometric gratuit. În felul acesta puteți comanda nouă pereche de ochelari ținând cont de un update a valorilor dioptriilor.

 

Pentru a beneficia de consult gratuit ar fi de preferat să vă programați. EXPERTOPTIC are 6 locații în total, unele dintre acestea fiind în cadrul marilor centre comerciale locale. Asta înseamnă că și programul acestora este adaptat din acest punct de vedere. Chiar dacă aveți o activitate cu program pe durata zilei, puteți profita de posibilitatea de a vizita locația EXPERTOPTIC mai aproape de dumneavoastră oricând în weekend sau după masă.

 

Pentru a vă programa este simplu și rapid și impune câțiva pași de urmat. Puteți face asta telefonic, dar și online, din pagina oficială. Dacă parcurgeți acest pas, nu este necesară o confirmare telefonică.

 

Fie că sunteți la prima alegere de acest fel sau nu, EXPERTOPTIC poate fi magazinul perfect din cadrul căruia să vă alegeți ochelarii de vedere. Ați văzut ofertele curente?

 

 

Contact:

 

Suceava – 0740 952 952

Botoșani Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589

 

 

 

 

Lasă un răspuns