Cat de beton poate fi gardul tau?

In urma deciziei de a parasi meidul urban pentru mediul urban din mai multe motive, mi-am achizitionat o locuinta unde am de gand sa imi petrec tot restul vietii. Poate pare atat de simplu, dar decizia a fost atat de greu de luat + a urmat o perioada destul de indelungata de timp in care doar am vizionat locuinte.

Intr-un final ne-am decis asupra uneia si am cumparat-o. Avea strictul necesar + cateva imbunatatiri aduse. Tot mai trebuie sa investim o suma de bani pentru a o aduce la starea dorita de noi, dar este locuinta care se apropie cat mai mult de ceea ce ne-am dorit.

    Ce ii lipseste noii locuinte?

In primul rand, un gard. In totalitate! Aceasta locuinta nu mai detine un gard. A avut unul destul de vechi, din lemn, care a putrezit si a fost indepartat de curand. Se mai vedeau doar cateva bucati de lemn putred pe loc, realizand o impresie de vechi locuintei. Acum ca nu mai exista gard de loc, prima impresie este cea de locuinta abandonata.

Gardul are o importanta majora in crearea imaginii de ansamblu a locuintei. Fara gard inseamna abandonat; cu un gard vechi inseamna neingrijit, cu un gard din beton, locuinta capata o impresie de stabilitate, confort si ingrijire.

Am decis ca este cel mai important lucru cu care trebuie sa incepem, asadar am gasit un magazin online care vinde garduri din beton de unde am achizitionat un model ales impreuna cu sotia mea. Am ales un model simplu, dar inalt astfel incat capacitatea de a vizualiza dincolo de gard sa fie destul de redusa. Acest lucru ne ofera siguranta si intimitate.

Pretul? Mai mult decat avantajos. Dupa ce am realizat comanda, peste doua zile aceasta ne-a fost livrata impreuna cu o echipa de profesionisti care s-au ocupat de montaj. In doar cateva ore, gardul era deja montat.

Arata impecabil, drept si nou. Priveam din mijlocul drumului spre casa noastra si simteam ca ceva s-a schimbat in bine. Imaginea locuintei era imbunatatita de gardul de beton care se inalta faustos in fata acesteia. Oricine trecea pe strada se gandea ca cineva s-a mutat aici, cineva caruia ii place sa se ocupe, sa renoveze si sa ingrijeasca bunurile din jurul sau.

In al doilea rand, locuintei ii lipseste interfata. Culoarea era stinsa datorita anilor care au trecut peste, a ploilor, zapezii si a razelor de soare. Usor decojita, asteapta din partea noastra sa ii oferim o reimprospatare cu un strat nou de lavabila exterioara pentru locuinte.

Alte investitii majore de enumerat nu sunt, doar maruntisuri care trebuie cumparate si investit in fiecare loc nou in care trebuie sa te muti.

    2 saptamani mai tarziu…

Noua locuinta a prins forma finala, sub un nou aspect si cu un gard din beton bine amplasat in fata acesteia, ridicat de la sol parca menit sa o apere de inamici, de vazul oamenilor si de diferite impedimente. Cine si-ar fi imaginat ca un gard din beton bine ales poate schimba radical viziunea unei locuinte?

Pe langa aspectul dur pe care il ofera si influenta de siguranta, un gard de beton este mult mai durabil in timp comparativ cu unul din lemn. In caz de protectie, un gard din beton protejeaza mai bine locuinta de nefericite accidente comparativ cu un gard din lemn. Un gard din beton necesita mai putina intretinere comparativ cu un gard din lemn. Asadar, de ce as opta pentru un alt gard comparativ cu unul din beton care ramane de neinvins?

Daca si tu ai o casa, spune-mi in sectiunea de comentarii ce fel de gard ai si de ce ai opta pentru unul din beton?

 

SC PETRIFALEAN SRL

Adresa: Petresti, Str. Industriilor, Nr. 5, Jud Alba

Email: cornel.petrifalean@gmail.com

Telefon mobil:  0745681124

Telefon mobil: 0752107355

Telefon fix: 0258700276

 

 

 

Lasă un răspuns