Cara-ti ideile cu tine in vacanta

     A sosit luna de mult asteptata de toti. A inceput vara, sezonul concediilor si a petrecerilor, la munte, la mare sau la mare distanta de casa. Oriunde ai dori sa mergi, o saptamana de relaxare prinde bine oricui dupa un an de munca.

     Sincer, tanjesc dupa aceasta perioada in fiecare an, stiind ca, dupa ce ma reintorc din concediu, urmeaza alte 365 de zile de munca, doar cu weekendurile si sarbatorile legale libere.
Am o multime de idei pentru vacanta pe care trebuie sa le iau cu mine, in trollere Roncato. Acestea sunt singurele pe placul meu si destul de incapatoare pentru a-mi lua cu mine toate ideile. Cred ca merita si gandurile mele un loc confortabil de-a lungul calatoriei.

     In cateva ore ajung!

     Privesc catre ceas insistent, din 15 in 15 minute. Timpul trece destul de greu atunci cand esti in miscare iar la celalalt capat al drumului te asteapta vacanta mult dorita. Anul acesta am reusit sa ma organizez cu banii incat sa fac economie pentru a-mi permite o calatorie si o cazare mai ”omeneasca”.
Ajuns la destinatie incep sa-mi despachetez lucrurile pe care, nu demult, m-am chinuit sa le pun in acel troller. Spun ”chinuit” nu datorita dificultatii ci datorita faptului ca au incaput foarte multe lucruri. Initiam imi scrisesem o lista care cuprindea doar strictul necesar, dar dupa ce am ”imbarcat” toate acestea, mi-a mai ramas suficient spatiu si atunci mi-am permis sa mai adaug cateva lucruri care nu se mai aflau pe lista.
     Pot spune ca mi-a luat mai mult de doua ore sa despachetez tot si sa aranjez. Obosit dupa drum si despachetat, tot ce mi-am dorit a fost un dus si un somn pentru odihna. Ideal mod de a incepe o vacanta, nu-i asa? Totusi, am ramas placut impresionat de cat de spatios poate fi acel troller.

Lasă un răspuns