Alergii la copii: soluții de tratament și cum te ajută Vindecă DAI

Alergii la copii: soluții de tratament și cum te ajută Vindecă DAI

 

 

Spune o vorbă din bătrâni: ce ți-e scris, în frunte ți-e pus, semn al fatalismului. Să nu normalizăm însă anumite situații, să nu credem că alergiile sau o dermatită ne sunt scrise în destin. Dar care să fie explicația acestora?

 

Unii dintre noi nu au auzit despre ele, până când realitatea ne-o demonstrează și pe propria piele. În alte cazuri este vorba de alergiile și dermatitele copiilor noștri care ne pun în fața unui fapt necunoscut în primă fază.

 

Informează-te corect, acționează corect – află mai multe, din cartea Vindecă DAI

 

Pe scurt Vindeca DAI – numele cărții este “Vindecă natural dermatita atopică, alergiile, intoleranțele alimentare ale copilului tău” și este scrisă de Dumitru Bălan și dr. Ingrid Bălan, tehnician nutriționist, respectiv medic specialist pediatru. O carte care ne luminează în drumul lung și confuz despre cum să abordăm situația acestor afecțiuni în cazul copiilor, dar și adulților.

 

Situația este delicată în cazul pacienților de vârstă mică. Orice părinte trăiește îngrijorarea de a administra bebelușului diverse preparate sau tratamente medicamentoase, în încercarea de a trata efectele diverselor alergii sau a unei dermatite. Dar iată că în cartea menționată, cei interesați află pe larg despre aceste abordări, implicit despre infecțiile ce se asociază cu aceste sensibilități, dar totodată și ce cale naturopată de tratare există. Așadar, dacă erai în căutarea unor răspunsuri, cu privire la alergie la copii tratament, aici vei găsi.

 

Lectura care îți lărgește orizontul de cunoaștere, aducând soluții

 

Dintotdeauna s-a spus că, citind vom înțelege și ne vom lumina. Mai este cazul să detaliem? Așa este, cu atât mai mult când vorbim despre nevoia de a găsi soluții privind anumite situații de viață. În realitatea părinților care au copii cu alergii, intoleranțe alimentare sau dermatite, fiecare zi este o provocare. Uneori nu știu cu ce să își mai hrănească copiii, de teama unor reacții alergice.

 

În cartea denumită atât de sugestiv regăsim informații relevante, despre cum să îi ajutăm cu adevărat pe cei cu afecțiuni de tipul celor menționate. Cartea este atât de amplă, încât abordează subcapitole de interes, corelate cu aceste afecțiuni, fie că este vorba de analizele recomandate, fie vorba despre cauzele care stau la baza declanșării acestor afecțiuni.

 

Pe scurt, simptomatologia este complexă, afecțiunea fiind una care scade calitatea vieții și aduce, se pare, mai mult stres și în viața părinților, îngrijorați că se învârt într-un cerc vicios. Unii recomandă tratamente locale, pentru a diminua efectele vizibile ale dermatitelor sau alergiilor. Alții recomandă diete drastice. Soluția poate că vine, de fapt, dintr-o abordare complexă și mai ales una care se bazează în mod special pe valorificarea remediilor naturale.

 

Comandă cartea online

 

Dacă ești oricum dispus să încerci diverse tratamente, de ce nu ai fi dispus mai întâi de toate să te informezi corect? Cartea redactată de dr. Ingrid Bălan, medic pediatru și Dumitru Bălan, tehnician nutriționist, poate fi comandată online, din pagina dedicată, www.vindecadai.ro.

 

Vindecă DAI te ajută să înțelegi și mai apoi să acționezi, alegând să urmezi un anume tratament.

 

Lasă un răspuns