.

1.Utilizarea site-ului:
1.1. Accesarea site-ului este permisă oricui pentru obţinerea de informaţii. Orice altă utilizare este exclusă.
1.2. Tot ce este prezent pe site, reprezintă proprietatea revistei Orizonturi Literare.
1.3. Nu este permisă copierea sau prelucrarea informaţiilor de pe site fără acordul nostru scris.
1.4. Oferim acces tuturor utilizatorilor să vizualizeze şi să imprime conţinutul site-ului doar în scop personal, noncomercial.
1.5. În cadrul anumitor articole prezente pe site, în care utilizatorii îşi pot exprima liber părerea, conţinutul comentariilor revin exclusiv utilizatorilor.
1.6. Ne rezervăm dreptul de a nu publica/şterge comentariile care afectează imaginea site-ului sau a revistei.
1.7. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări site-ului cu sau fără notificare prealabilă.
1.8. Prin completarea formularului de abonare prin email la revistă (prezent pe site cât şi în interiorul revistei) vă daţi acordul să primiţi orice notificare ce ţine de activitatea noastră online.
1.9. Ne rezervăm dreptul de a şterge comentariile care conţin injurii, insulte, ameninţări etc.
2.0. O persoană care trimite spre publicare unul sau mai multe materiale iar după un timp se răzgândeşte şi nu mai doreşte să publice materialul/materialele respective, acesta trebuie să anunţe redacţia revistei în primele 5 zile după trimiterea materialului spre publicare la adresa de email: revistaorizonturiliterare@gmail.com sau folosind formularul de contact prezent pe site.

2. Confidenţialitate
2.1. Accesul dumneavoastră pe site-ul revistei este oferit gratuit fără o inregistrare prealabilă nefolosind user şi/sau parolă.
2.2. Revista Orizonturi Literare nu va cere niciodată echipei/colaboratorilor/cititorilor date pentru logare sau date personale.
2.3. Revista Orizonturi Literare va publica în revistă doar numele autorului, localitatea/judeţul în care acesta locuieşte şi/sau o poza personală, doar la preferinţa acestuia.
2.4. Dacă dumneavoastră decideţi că vreţi să oferiţi informaţii pe site, acestea vor fi folosite doar conform termenilor de mai sus.
2.5. Datele dumneavoastra in ceea ce priveste utilizarea serviciului „Info.OL” – serviciul de abonare la revista prin sms, vor ramane confidentiale si nu vor fi divulgate si utilizate in nici-un alt scop.

3. Revistă
3.1. Revista Orizonturi Literare este o revistă cultural-comercială, non-guvernamentală şi non-rasială.
3.2. Conţinutul revistei aparţine autorilor de drept. Orice preluare de informaţii este specificată cu sursă.
3.3. O persoană devenită membru al redacţiei îşi ia angajamentul de a ajuta revista sub toate formele necesare: publicând materiale, distribuind revista sau conţinut pe site-urile de socializare, căutând posibili colaboratori pentru revistă etc.

Drepturi de autor:
Revista nu-şi asumă dreptul de autor asupra materialelor trimise de dumneavoastră spre publicare. Materialele sunt şi rămân în continuare proprietatea dumneavoastră intelectuală, chiar şi după publicarea în revistă.
Revista Orizonturi Literare nu se face responsabilă de verificarea conţinutului materialelor, dacă acestea sunt sau nu proprietatea dumneavoastră intelectuală. În cazul în care se dovedeşte că textul trimis de dumneavoastră spre publicare este plagiat, atunci acesta nu va mai fi publicat în revistă.
În cazul în care un text a apucat să fie publicat în revistă şi ulterior se dovedeşte ca a fost plagiat, acesta nu va fi şters din revistă ci se va modifica cu numele autorului de drept.
Persoanele care propun texte plagiate spre publicare nu vor mai avea dreptul de a colabora cu revista Orizonturi Literare.
Nu sunt acceptate materiale care conţin PP (plasare de produse) şi nume de companii/brand-uri.
În cazul în care sunt prea multe materiale strânse pentru un număr, materialele care rămân nepublicate vor fi publicate în numărul următor.
Orice material care vizează altă sursă/este preluat sau face referire la orice activitate externă şi este propus/ă spre publicare, rugăm să fie însoţită de acordul scris al organizatorilor.

Dacă folosiţi informaţiile şi serviciile oferite de acest site, acest lucru este echivalentul acceptării termenilor şi condiţiilor de mai sus.
Termenii şi condiţiile pot fi modificate în timp. Veţi fi notificat de fiecare dată când se aduc schimbări la termenii şi condiţiile site-ului/revistei.