Siguranta TA inainte de toate

Iarna a sosit de mult iar majoritatea dintre noi ne-am pregatit cu cauciucuri de iarna la masini. Nu spun „toti” fiindca intotdeauna exista si exceptii, adica oameni inconstienti de pericolul la care se expun atunci cand folosesc cauciucuri de vara pe timp de iarna. Acestea au o aderenta mai scazuta si face ca masina noastra sa se comporte pe zapada ca pe patinuar. Stanga-dreapta, nu acesta vreau sa fie efectul masinii cand pornim la drum.
Cumpara anvelope de iarna din Craiova menite sa-ti ofere siguranta si un drum linistit pe timp de iarna. Acestea au o durata de viata de doi ani (nu ne permite legea sa circulam mai mult de doi ani cu aceleasi anvelope).Unii nu le schimba din inconstienta iar altii nu le schimba din cauza lipsei acute de bani. In aceasta situatie, recomand anvelopele M+S care sunt menite sa mearga atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna si in modul acesta nu mai esti nevoit sa-ti shimbi anvelopele sau sa cumperi altele timp de doi ani. Se recomanda cumpararea anvelopelor de firma care vin cu un certificat de asigurare a calitatii. Evitati anvelopele „no name” care promit siguranta dar care n-o ofera.
Selgros Craiova va asteapta cu o gama variata de anvelope de iarna care difera de producator si pret. Astfel, pretul este creat pentru buzunarul clientului. Tu te gandesti la ce-ti trebuie, ei se gandesc cat sa platesti.
Familia ta este pe primul loc. Du-ti sotia si copilul in siguranta la destinatie cu anvelopele de iarna adecvate. Nu te costa mult, economisesti timp si bani. Mai presus de toate: iti valorifici viata.
Eu am luat deja masurile necesare. Nu las inconstienta sa ma coste viata, nici a mea, nici a celor dragi. Gandeste si actioneaza! Daca nu detii anvelope de iarna si nu ai de gand sa-ti cumperi, nu scoate masina din garaj sau las-o in parcare si foloseste mijloacele de transport in comun. Siguranta inainte de toate!

Selgros Craiova

Produse alimentare si nealimentare
Sat Preajba, com. Malu Mare, str. Henry Ford, nr. 12, jud. Dolj, Craiova, RO
Tel: 0251 305 000
Fax 0251 305 199

Lasă un răspuns