In cautare de apartamente in Sebes

Locuim de peste sase ani cu chirie iar in perioada aceasta ne-am schimbat chiria de trei ori. Sunt avantaje si dezavantaje atunci cand stai cu chirie iar pentru noi singurul avantaj a fost ca am putut schimba chiria o data cu schimbarea locatiei jobului pentru a fi mai aproape si a nu pierde mult timp pe drum, dar toata aceasta viata de chirias intr-o capitala plina cu praf, fum, oameni nervosi si stresati ne-a cam obosit.

De ceva vreme incepem sa cautam alternative. Prima alternativa a reprezentat-o lucrul remote (de la domiciliu), dar daca te ”ascunzi” in casa, asta nu reprezinta o solutie pe termen lung.

Cumva ne-am saturat si de stat in chirie. Locuintele nu sunt ale noastre, nu putem face ce ne dorim in ele si nu avem linistea necesara pe lunga durata. Dupa sase ani in care am platit chirie, la final nu ne alegem cu nimic.

Toate aceste lucruri si informatii puse cap la cap ne-a determinat sa ne dorim o schimbare, sa ne dorim o locuinta a noastra departe de aceasta jungla urbana in care ne aflam.

Unde am inceput cautarile?

Avand in vedere ca jobul este remote in cazul nostru, ne-am gandit la un loc linistit, dar si cu atractii turistice in jurul nostru si multa verdeata. Ne-am dorit un loc unde, atunci cand iesim din casa, sa simtim iesirea ca pe o evadare binemeritata.

Am inceput sa cautam apartamente cu doua camere in Sebes, un oras situat in judetul Alba, construit de sasi care are o multime de atractii turistice in jurul sau de care nu ne vom plictisi niciodata si ceea ce este cel mai important: departe de Bucuresti!

Am ramas surprinsi placut de ansamblul rezidential peste care am dat si de facilitatile care ne sunt oferite in pretul accesibil de vanzare al imobilului. Cat despre conditii, va las trei imagini sa vorbeasca de la sine.

Daca vrei sa vezi mai multe fotografii si sa afli mai multe detalii despre ansamblul de locuinte din Sebes in care ne-am mutat si noi, poti vizita pagina lor de facebook: https://www.facebook.com/SanCasacomplexrezindential/. La final va lasam si datele de contact daca v-am convins sa va mutati in Sebes.

Nu am dispus de toti banii pentru a achizitiona un astfel de apartament, dar am putut face efortul de a plati un avans de 15% la banca si de a accesa un credit ipotecar pentru locuinta. Ceea ce cred ca puteti face si voi daca v-ati saturat de chirie si doritio locuinta a voastra departe de agitatie.

Tot ce mai pot spune este faptul ca achizitionarea acestui apartament a venit la fix deoarece in curand voi deveni tata. Sunt foarte fericit si multumit de aceste reusite. Cumva, ma simt complet. Am o sotie minunata pe care o iubesc si ma iubeste, o sa avem un copil si de curand avem si un camin al nostru. Am putea spune ca ne simtim impliniti si fericiti pentru ca in sfarsit avem un loc al nostru caruia ii putem spune ”Acasa”.

Tu te-ai gandit sa evadezi din marele oras in care te afli si sa alegi un loc mai linistit pentru tine si familia ta? Ai incercat sa cauti o alternativa la stilul de viata haotic si galagios din jurul tau? Asamblul de apartamente din Sebes te asteapta sa faci acest prim pas important din viata ta. Achizitionezi o locuinta in care te vei putea simti linistit, in care te vei putea simti fericit si in care vei putea spune ca te simti…ACASA!

Unde ai de gand sa achizitionezi o locuinta si de ce? Te rog sa ne lasi parerea ta in sectiunea de comentarii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?