Espressoare pentru cafea oricand si oriunde

Cu riscul de a ma repeta, v-am spus in mai multe articole ca sunt mare iubitor de cafea. Primul lucru pe care il fac, cand ma trezesc, in fiecare dimineata, este aceea de a-mi prepara o cafea si de a o servi. Imi place cafeaua neagra simpla si cafeaua neagra cu lapte. Desi sunt unele persoane care critica consumul de cafea cu lapte, personal imi place aceasta combinatie.

Oriunde ma deplasez, servesc cafea! Atunci cand ies in oras impreuna cu prietenii, aleg sa servesc o cafea. Atunci cand merg la munca, mai intai imi iau o cafea, apoi ma asez la birou. Atunci cand am invitati acasa, bem cu totii cafea si asta pentru ca majoritatea persoanelor din jurul meu sunt iubitoare de cafea.

Cum imi prepar cafeaua?

Exceptand cafeaua cumparata, in putine momente aleg sa fac cafea la ibric, pe aragaz. De obicei ma folosesc de un espressoare pentru cafea la domiciliu si serviciu. Inovatiile tehnologice ne-au adus in posibilitatea de a ne putea bucura de cele mai placute momente, indiferent de ora din zi sau timpul liber disponibil. Mersul la birou, trezitul de dimineata sau momentul de respiro de la finalul unei zile lungi si obositoare, devin dintr-o data cele mai linistite parti ale vietii cotidiene. Secretul? Ceasca de Espresso preparata cu Espressoare Cafea si Aparate Cafea achizitionate de pe Webcoffee.ro.

Caracteristicile aparatului sunt:

– cafea utilizata: macinata/monodoze (E.S.E)
– culoare: negru/argintiu
– boiler din otel inoxidabil
– suport de filtru cu dispozitiv pentru crema, pentru una sau doua cesti de cafea
– emisie de aburi reglabila
– sistem anti-picurare
– sistem cappuccino: mixeaza aburi, aer si lapte producand o spuma bogata si cremoasa
– oprire automata dupa 20 minute
– buton selector pentru on/off, espresso si cappuccino, cu leduri indicatoare
– tavita de scurgere detasabila, pentru o curatare usoara
– tamper cafea incorporat
– rezervor de apa transparent (detasabil): 1 l
– presiunea pompei: 15 bar
– putere: 1.100 W
– alimentare: 220 – 240V, 50 – 60 Hz
– greutate: 3.1 kg

Un astfel de espressor reuseste cu succes sa faca fata oricarui numar de solicitari si sa prepare cea mai buna cafea. Este un aparat mid range din punct de vedere al caracteristicilor enumerate mai sus si din punct de vedere al pretului. Acest espressor il detin acasa si sunt foarte multumit de el. Mai jos va arat si espressorul pe care il avem la job si care reuseste, cu succes, sa serveasca un etaj plin cu angajati.

Caracteristicile aparatului sunt:

– cafea utilizata: boabe/macinata
– One Touch Cappuccino
– curatare rapida a circuitului de lapte
– interfata: display TFT in colour, multi-beverage control panel
– finisaj panou frontal: inox anti-amprenta
– sistem plus-preinfuzie
– steamer
– capacitate recipient boabe: 350 gr
– capacitate rezervor detasabil de apa: 1.6 l
– compartiment cafea macinata
– tanc de lapte incorporat: 0.6 l
– tava cesti calde
– tava cesti: inox
– boiler: 2 boilere inox separate
– carcasa: full metal si inox
– capacitate cafea macinata pe ceasca: 7-10.5 gr
– capacitate container zat: 16 portii
– rasnita ceramica: 8 trepte
– posibilitate de a prepara 2 cesti simultan
– cantitate de lapte si spuma: programabila
– temperatura si cantitate de cafea: programabila
– ciclu decalcifiere: automat
– ciclu de curatare: automat
– filtru apa Aqua Prima
– presiune pompa de apa: 15 bar
– 2 pompe
– putere: 1.500 W
– clasa energie A
– greutate: 17 kg
– dimensiuni: 38.5 x 28.2 x 42.8 cm

Espressorul automat Gaggia Accademia este un aparat dotat cu o tehnologie de top, asigurand cele mai bune performante: 2 boilere si posibilitatea de preparare a 9 tipuri de bauturi. Setarile acestui aparat va permit sa alegeti intensitatea cafelei in functie de preferintele dumneavoastra, display-ul digital asigura o utilizare facila, iar materialul de calitate (otel inoxidabil) garanteaza o rezistenta indelungata.

Astfel de aparate sunt intalnite si in cafenelele atat de cunoscute pe care le frecventam cu totii. ”Licoarea” obtinuta la final este delicioasa si merita servita in fiecare dimineata impreuna cu un croissant cu unt sau doi biscuiti.

Este foarte important pentru sanatate sa nu consumam cafea pe stomacul gol. Este indicat sa respectam cele trei mese principale ale zilei iar consumul de cafea sa se realizeze dupa micul dejun. Nu este indicat sa consumam mai mult de doua cafele/zi.

Pentru mai multe detalii de contact:

WEB COFFEE

STR. NEGOIU, NR. 41, SECTOR 3, BUCURESTI, ROMANIA

  • Luni – Vineri — 08:30 – 17:00
  • Sambata – Duminica — Inchis
  • office@webcoffee.ro
  • 0726 788 555 / 0729 037 973

Esti consumator inrait de cafea? Daca raspunsul este ”da”, ce fel de cafea iti place? Cum iti prepari cafeaua? Povesteste-ne putin despre pasiunea ta pentru consumul de cafea in sectiunea de comentarii. Suntem doar curiosi!

 

Lasă un răspuns